Produktet er tilføjet kurven

Naturen byder på fantastiske oplevelser året rundt, og med det rette sovegrej kan du altid vågne udhvilet og klar til nye eventyr. Her på siden finder du soveposer og tæpper til turen. Alle vores produkter er nøje udvalgt blandt de bedste mærker indenfor outdoor og friluftsliv.

Måske har du behov for en let sovepose til de varme måneder herhjemme, eller måske er du på udkig efter det rigtige grej til at kunne sove ude i det fri ved hårde minustemperaturer? I vores sortiment af dun- og fibersoveposer samt tæpper finder du med garanti det rigtige sovegrej. Vælg mellem soveposer og tæpper fra Nordisk, Haglöfs, Yeti og mange flere.

Soveposer
Nyhed!
skarp pris

Therm-A-Rest

Corus 20F/-6C Quilt Regular
DKK 1.688,00
Nyhed!
skarp pris

Therm-A-Rest

Corus 20F/-6C Quilt Long
DKK 1.803,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Soveposer til ethvert behov

Markedet for soveposer er stort. Soveposer er nemlig lige så forskellige, som vi mennesker er det. Der findes kort sagt en sovepose til ethvert formål, enhver årstid og ethvert budget. I Friluftslageret har vi soveposer og tilbehør i alle prisklasser samt til både én og to personer.

Det skal du overveje, inden du køber sovepose

Den dyreste sovepose er ikke nødvendigvis den bedste sovepose. Den bedste sovepose er derimod den model, der passer bedst til dig og dit faktiske behov ude i det fri. Selvfølgelig hænger pris og kvalitet altid sammen, men hvis du i realiteten ikke kommer til at sove udenfor ved minusgrader, så er der heller ingen grund til at betale for det. Det vigtigste, du derfor skal overveje, inden du køber en ny sovepose, er temperaturen og vægten.

Letvægtssoveposer til sommerens eventyr

For de fleste friluftsmennesker er vægten af afgørende betydning, når de køber sovepose.  Ofte vil man medbringe soveposen i rygsækken, og det er derfor en fordel, at den vejer så lidt som muligt. I Friluftslageret har vi både dunsoveposer og fibersoveposer med en høj isoleringsevne. For begge typer soveposer gør sig gældende, at både vægt og pakkevolumen er ekstremt lave i forhold til isoleringsevnen.

Fibersovepose eller dunsovepose, hvad skal jeg vælge?

Begge typer soveposer har hver deres fordele og ulemper. Verdens bedste (og dyreste) soveposer er typisk dunsoveposer. Her får du nemlig normalt den bedste isoleringsevne i forhold til både vægt og pakkevolumen. Af samme grund har dunsoveposer altid været de ambitiøse friluftsentusiasters foretrukne valg. Men fibersoveposer har alligevel to klare fordele overfor dunsoveposer: På den ene side er de typisk en del billigere, og på den anden side er det nemmere at håndtere en fibersovepose, hvis den skulle gå hen og blive våd.

Soveposer til vinter og sommer

I Friluftslageret har vi både sommer- og vintersoveposer af høj kvalitet. For uanset på hvilket tidspunkt af året eller under hvilke forhold du ønsker at overnatte ude i det fri, så er det vigtigt med en sovepose, der kan stå distancen. I vores store sortiment finder du markedets bedste dunsoveposer, der vil give dig en utrolig varme og komfort ved selv ekstreme minusgrader såvel som lette soveposer samt lagenposer til, når du sover ude om sommeren.

Vores vintersoveposer

I vores udvalg af vintersoveposer finder du gode modeller i alle prisklasser. Vi forhandler vintersoveposer fra Therm-A-Rest, Valandré, Robens, Y by Nordisk, Sea to Summit og andre lækre outdoor brands, og sortimentet byder på alt lige fra relativt prisbillige fibersoveposer og hen til de mest eksklusive dunsoveposer, der findes. Vi har kvalitet i alle prisklasser og er altid klar til at rådgive dig, så du kan få fingre i den bedste vintersovepose i din prisklasse.

Køb billige soveposer af høj kvalitet

Sommersoveposer er noget mindre tekniske og mindre krævende at fremstille end vintersoveposer. Af samme grund er priserne typisk betydeligt lavere end ved de tekniske dunsoveposer. Når det så er sagt, så er ambitionen alligevel altid, at slidstyrken, kvaliteten og komforten være i top. Og det gør sig gældende for selv vores letteste og billigste soveposer.

Lad dig inspirere af det store udvalg af lækre soveposer her på siden. Vi håber, at du finder den rette model til netop dit behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?