Produktet er tilføjet kurven

Softshell-jakker

Softshell-jakker

Sætter du pris på at kunne være fysisk aktiv i al slags vejr, og har du behov for en jakke, der både er åndbar og vandafvisende? Så er det måske en softshelljakke, du skal se nærmere på.

En softshelljakke er - i modsætning til en hardshelljakke - ikke helt vandtæt. Den er dog vandafvisende og kan som regel holde dig tør selv under hårde kortvarige byger. Fordelen ved en softshelljakke er imidlertid, at den er meget åndbar. Den er derfor særligt velegnet til dig, der løber, cykler eller dyrker en anden form for outdoor-sport, hvor du får pulsen i op.

Bliv klædt godt på til din foretrukne outdoor-aktivitet med vores softshelljakker her på siden.

Softshell-jakker

Alt i softshell jakker til damer og herrer

Er du på udkig efter en let og lækker outdoor jakke, der er perfekt til sport og en aktiv livsstil ude i det fri? Så er de gode softshell jakker i vores sortiment lige noget for dig. En softshell jakke er et godt valg om foråret og efteråret, men kan også benyttes som let sommerjakke.

Takket være den bløde skal er denne type jakke super behagelig og fylder samtidig minimalt, så du altid kan have den med i rygsækken. Det lyder måske modsigende, at en skaljakke kan være blød, men det er lige netop, hvad der kendetegner en softshell jakke. Alligevel er softshell jakker robuste nok til at holde vind og fugt ude, selvom de ikke er 100% vandtætte.

En høj åndbarhed og fuld bevægelighed

En softshell jakke et godt og let alternativ til en hardshell jakke. Men hvor hardshell jakken er designet, så den giver total beskyttelse mod regn og vind, er softshell jakken designet, så den giver maksimal åndbarhed og bevægelighed. Af samme grund er en softshell jakke også at foretrække til sport og andre aktiviteter, hvor du ønsker en høj komfort og bevægelighed og ikke har brug for 100% beskyttelse mod vind og vejr. Når det er sagt, så vil de fleste jakker i vores sortiment sagtens kunne modstå en let byge og holde dig tør, når vejret overrasker.

Et stort udvalg af softshell jakker

I vores store udvalg af softshell jakker finder du noget for enhver smag og ethvert behov. Vi har softshell jakker med og uden for samt med og uden hætte. Vi har softshell jakker til både damer og herrer og i alle størrelser, designs og farver. Sortimentet af softshell jakker byder på masser af flotte modeller fra de bedste outdoor brands på markedet, herunder Haglöfs, Fjällräven, Montane, Petromax og Black Diamond. Med det store udvalg kan du være sikker på, at du altid finder lige netop den softshell jakke, der passer til netop din stil og dit behov.

Bæredygtige materialer og et gennemtænkt design

Bæredygtig produktion er et emne, der er meget vigtigt for os i Friluftslageret. Af samme grund er vi også stolte af at forhandle et stort udvalg af jakker, der er Bluesign®-certificeret. Bluesign®-certifikatet stiller høje krav til både natur, ressourcer og mennesker. Alligevel vælger vi altid vores produkter ud fra en ide om, at miljø og design skal gå hånd i hånd. Du kan derfor være sikker på, at jakkerne i vores sortiment ikke er mindre funktionelle, fordi de er mere bæredygtige. Du kan se mere om materialer og produktion i produktbeskrivelserne.   

Køb softshell jakke til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan få købt det helt rigtige tøj og udstyr til netop dit behov. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til eksperterne i vores kundeservice, der ser frem til at guide og hjælpe dig. Lad dig inspirere af det store udvalg af softshell jakker til damer og herrer her på siden og køb din jakke af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret. Vi ser frem til at tage imod din ordre.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?