Produktet er tilføjet kurven

Dolke

Dolke

Går du på jagt, fisker du, eller tilbringer du af andre årsager meget tid ude i naturen, så vil du med sikkerhed kunne få glæde af en god dolk. I Friluftslageret forhandler vi et bredt udvalg af dolke fra de førende brands på markedet. Du kan således være sikker på, at din dolk har en kvalitet, du kan stole på, når du køber den hos os. Og det til knivskarpe priser.

Gerber, Puma Knives, Buck Knives, Herbertz, Miguel Nieto og Marttiini er hver især kendt og værdsat blandt friluftsentusiaster. I Friluftslageret finder du med garanti den rette dolk til netop dit behov!

Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i dolke og knive til turen

I Friluftslageret finder du alt, hvad outdoor hjertet måtte begære af knive og dolke til turen. Alle knive og dolke i vores sortiment er af høj kvalitet med robuste klinger, der kan holde til at blive brugt igen og igen. Udvalget er stort og byder på gode dolke i forskellige størrelser og inden for ethvert budget. Lige fra simple snitteknive og hen til strap cutters, cleaver knifes og fiskeknive med høj præcision. Du har aktiviteten ude i det fri, og vi har kniven, der matcher. 

Spejderknive til børn og voksne

Er du på udkig efter en god spejderkniv til en lille eller en stor friluftentusiast, så find den i vores udvalg af spejderknive af høj kvalitet. Alle knive i vores sortiment er udstyret med et ergonomisk håndtag, der gør dem sikre at anvende selv for de mindste. Samtidig har knivene en robust klinge, der vil kunne klare mange opgaver ude i det fri. De fleste spejderaktiviteter ude i naturen starter med en god kniv, og hos os finder du altid en kvalitet, der understøtter den gode oplevelse. Se dig omkring og bestil spejderkniv med hurtig levering her på siden.

Køb de bedste dolke til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på robuste, stærke og anvendelige dolke fra de bedste producenter på markedet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter. Er du i tvivl om hvilken dolk du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os inden dit køb. Vores outdoor specialister sidder klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan få lagt det rigtige produkt i kurven. Vi ønsker rigtig god fornøjelse med udvalget af dolke og knive her på siden og mange gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?