Produktet er tilføjet kurven

Vinterjakker

Vinterjakker

Ønsker du en god komfort i de kolde måneder, så er en vinterjakke fra et af de mange gode outdoor brands her på siden lige sagen. Vintermånederne kan sagtens være dejlig, og der er masser af smuk natur og gode oplevelser i vente. Med en vinterjakke af høj kvalitet er du klædt godt på til det hele. Lad dig inspirere og find den rette jakke til dit behov her på siden.

I vores store sortiment finder du håndplukkede vinterjakker til både damer og herrer. Jakkerne kombinerer varme og slidstærke materialer med et lækkert nordisk design og en høj funktionalitet. Se dig omkring og bliv klar til vinteren i Friluftslageret.

Vinterjakker
Outlet
Spar 37%

Haglöfs

Gondol Insulated Jacket
DKK 1.393,00
DKK 2.199,-
Outlet
Spar 51%

Haglöfs

Mimic Silver Hood
DKK 642,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 50%

Didriksons

Frida Parka VII Women
DKK 897,00
DKK 1.799,-
Outlet
Spar 52%

Didriksons

Leya Parka Long Women
DKK 1.288,00
DKK 2.699,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Mani Down Coat Women
DKK 1.992,00
DKK 3.699,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Reese Hardshell Down Jacket
DKK 1.634,00
DKK 2.999,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Iceline Ridge Jacket
DKK 1.078,00
DKK 2.199,-
skarp pris

Fjällräven

Nuuk Lite Parka
DKK 2.997,00
Outlet
Spar 51%

Columbia

Landroamer Parka
DKK 1.323,00
DKK 2.699,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Last Tracks Jacket
DKK 882,00
DKK 1.799,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Powder Lite Hooded Jacket
DKK 637,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Powder Lite Hooded Jacket Women
DKK 637,00
DKK 1.299,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Ønsker du at kunne nyde naturen året rundt, så er en god vinterjakke et must. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af vinterjakker af høj kvalitet fra alle de bedste brands på markedet. Vi har vinterjakker til herrer og vinterjakker til damer, og mange modeller fås tilmed i forskellige farver og designs. Se dig omkring i det store udvalg og vælg mellem håndplukkede vinterjakker, der vil give dig en god komfort i al slags vejr.

Vi stiller høje krav til dit vintertøj!

I Friluftslageret klæder vi dig godt på til alle vejrmæssige udfordringer. Du har sikkert hørt den gamle talemåde: Der findes ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning - og dårlig påklædning findes altså ikke hos os!

Vi stiller tårnhøje krav til vores vinterjakker. I vores sortiment af vinterjakker finder du derfor også kun udvalgte jakker fra producenter, som vi kender og stoler 100% på. Uanset om du vælger en vinterjakke fra Fjällräven, Didriksons, Haglöfs, Montane eller et af de andre gode brands i vores sortiment, så kan du se frem til gode materialer, gennemtænkte detaljer og et moderigtigt design.

En vinterjakke til enhver smag

Vinterjakker fås i mange faconer og designs. Lige fra lette dun- og fiberjakker over robuste skaljakker og hen til klassiske frakker og parkas. I vores sortiment finder du med garanti den helt rigtige vinterjakke til din stil og dine behov i hverdagen og ude i det fri.  Alle jakkerne er skabt til at give dig en god komfort i selv i hårdt vejr, men nogle af vores jakker er endda velegnet til selv de mest krævende vinter- og bjergekspeditioner i sne og hårde minusgrader.

Let dunjakke eller teknisk vinterjakke?

Skal du ud at investere i en ny vinterjakke, så overvejer du måske, om du skal vælge en letvægts dunjakke eller en teknisk vinterjakke. Dunjakker giver en fantastisk varme, og den lave vægt gør samtidig, at dunjakker er enormt behagelige at have på. Tekniske vinterjakker er normalt udstyret med en vandtæt membran, for eksempel Gore-Tex®, og har typisk flere lommer og andre praktiske detaljer, der gør dem til et rigtig godt valg, når du skal på ekspedition i hårdt vejr. I Friluftslageret har vi imidlertid også flere top-of-the-line dunjakker, såsom Fjällrävens Polar Parka og Montanes Apex 8000 Down Jacket, der kombinerer isolerende dun med nogle af de bedste og mest slidstærke materialer.  

Alt inden for vinterjakke ét sted

Uanset om du er på udkig efter en vinterjakke til hverdag, friske ture ud i det fri eller til de hårdeste vinterekspeditioner, så finder du med garanti den rette model i Friluftslageret. Vores outdoor specialister er altid klar til at rådgive og vejlede dig inden dit køb, så du får lagt det rigtige i kurven. Vi ønsker god fornøjelse med det store udvalg af vinterjakker her på siden og glæder os til at tage imod din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?