Produktet er tilføjet kurven

Vandrensning

Vandrensning

Skal du på eventyr ude i det fri, så er det vigtigt, at du har adgang til drikkevand. Heldigvis er det noget, du altid kan skaffe med vores grej til vandrensning her på siden. Se dig omkring i vores sortiment af praktiske, transportable vandfiltre og find den rigtige model til dit behov. 

Katadyn, MSR, Platypus eller SteriPEN. I Friluftslageret forhandler vi udvalgte vandfiltre fra de førende producenter på markedet. Du er således sikret den bedste funktionalitet og holdbarhed, når du køber dit grej til vandrensning hos os. Vi har praktiske systemer i forskellige størrelser og prisklasser og med sikkerhed også det helt rigtige til netop dig. 

Vandrensning
Nyhed!
skarp pris

LifeStraw

Peak SOLO
DKK 194,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i vandrensning til turen

Herhjemme har vi heldigvis altid adgang til rent drikkevand, men sådan er det ikke alle andre steder i verden. Særligt når du bevæger dig ind i afsides natur, er det vigtigt at sikre, at vand i drikkekvalitet er noget, du kan skaffe. I vores store sortiment finder du alt i pålidelig vandrensning af høj kvalitet til turen. Fra små og simple vandfiltre til personligt brug og hen til avancerede, kompakte vandrensningssystemer, der kan rense flere liter vand i minuttet.

Vi har også alt i tilbehør og reservedele til dine vandrensningssystemer fra MSR og Katadyn samt et udvalg af de populære personlige vandfiltre fra LifeStraw. Alle produkter i vores sortiment er håndplukket til anvendelse ude i det fri og kombinerer et kompakt design med en god slidstyrke og robusthed. Se dig omkring og vælg den rette vandrensning til dit behov.

Rent drikkevand næsten helt fri for skadelige bakterier

LifeStraw vandfiltre er de mindste og billigste vandfiltre i vores sortiment, men filtrene er alligevel yderst populære og effektive. Med et LifeStraw filter kan du drikke direkte fra et vandløb. Filteret fjerner nemlig næsten 100% af de skadelige bakterier i vandet. LifeStraw fås i forskellige størrelser med en volumen på helt op til fem liter. Vi sælger også aktive kulfiltre til LifeStraw vandfiltre, der bidrager yderligere til at fjerne dårlig lugt og smag i vandet.

De bedste vandfiltre til outdoor

I Friluftslageret finder du altid de bedste vandrensningssystemer på markedet til gode priser, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte produkter. Er du i tvivl om, hvilket vandfilter eller vandrensningssystem du skal vælge, så kontakt vores eksperter inden dit køb og få hjælp til at lægge det rigtige produkt i kurven. Vores specialister lever og ånder for outdoor og friluftsliv og rådgiver og vejleder dig med udgangspunkt i dit specifikke behov. Vi ønsker god fornøjelse med udvalget af vandrensningsudstyr her på siden og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Ofte stillede spørgsmål - Vandrensning

Vandrensning og vandfiltre sikrer, at du altid har adgang til rent og sikkert drikkevand, uanset hvor du befinder dig, og reducerer risikoen for at indtage skadelige bakterier eller forurenende stoffer. Vandfiltrene fra LifeStraw har en finhed på 0,2 mikron og fjerner 99,9999% af bakterier og 99,999% af protozoer.

Vandfiltre i drikkedunke filtrerer vandet, mens du drikker, og fjerner urenheder og bakterier, hvilket giver dig friskt og rent vand på farten.

Med en vandrensningsløsning er du ikke længere afhængig af at skulle bære store mængder vand på din rejse, da du nemt kan fylde din drikkedunk fra naturlige kilder og være sikker på, at vandet er sikkert at drikke efter filtrering.

Der findes forskellige typer vandfiltre til forskellige situationer og vandkilder. Overvej faktorer som filtreringsmetode, filtreringskapacitet og bærbare egenskaber, når du vælger det rigtige vandfilter.

Ved at investere i en drikkedunk med indbygget vandfilter reducerer du behovet for at bære store mængder vand, hvilket letter din oppakning og gør din vandretur mere behagelig.

Med en pålidelig vandrensningsløsning eller vandfilter i din drikkedunk er du altid forsynet med rent drikkevand fra naturlige kilder, hvilket giver dig større sikkerhed og tryghed under din udendørs aktivitet.

Ved at have en pålidelig vandrensningsløsning eller vandfilter i din nød- eller katastrofeudstyr, kan du sikre, at du og din familie altid har adgang til rent og sikkert drikkevand, selv i ekstreme situationer. Nogle af filtrene fra LifeStraw har en kapacitet på op til 4000 liter, hvilket sikrer en vandforsyning i flere år.

Se alle filtre fra LifeStraw her.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?