Produktet er tilføjet kurven

Vask & imprægnering, beklædning

Vask & imprægnering, beklædning

Er du på udkig efter teknisk vaskemiddel, imprægnering eller andre plejeprodukter til din kostbare outdoor beklædning? Så kan du med fordel se dig omkring i sortimentet her på siden. Vi har samlet alt fra imprægnering og vaskemiddel og hen til læderpleje, Greenland Wax, mosquito spray og meget mere ét sted. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling af vask og imprægnering til gode priser her på siden.

I Friluftslageret forhandler vi kun vask og imprægnering fra Fjällräven, Granger’s, Sea to Summit og andre førende outdoor brands for at sikre den bedste pleje og holdbarhed.

Vask & imprægnering, beklædning

Alt i vask og imprægnering til din outdoorbeklædning

Vil du gerne give din outdoorbeklædning i tekniske materialer den bedst mulige pleje og vedligeholdelse? Så er vores udvalg af vask og imprægnering lige noget for dig. Med de tekniske vaskemidler her på siden er du sikker på, at dit tøj bliver ordentligt rent hver gang, og med vores udvalg af imprægnering kan du gøre det super vand- og smudsafvisende igen. På denne måde opretholder du din outdoorbeklædnings fulde funktionalitet efter hver vask.

Den bedste imprægnering til dit outdoor tøj

I vores sortiment finder du imprægnering til dun, bomuld, uld og andre tekstiler med membran. Valget af imprægnering er essentielt for tøjets funktionalitet og giver samtidig den bedst mulige beskyttelse, uanset om vi taler støvler, jakker eller bukser. Når dit tøj er imprægneret, er det mindre modtageligt for smuds og snavs, og imprægnerer du jævnligt, forlænger du tøjets levetid. I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgt imprægnering af høj kvalitet fra brands vi kender og stoler 100% på. Vælg mellem gode produkter fra Gear Aid, Fjällräven, Granger’s og andre anerkendte brands, der med garanti vil pleje og beskytte dit tøj.

De bedste vaskemidler til outdoor tøj

Det er ikke lige meget, hvilket vaskemiddel du benytter til dit tøj. Den meste outdoor beklædning er produceret i tekniske materialer, og det er derfor også vigtigt med den rigtige pleje til dine tekstiler. Alt vaskemiddel i vores sortiment er håndplukket for at give dig det bedste resultat. Udvalget byder på vaskemidler som pulver og i flydende form såvel som praktiske sprays. Bestil det rette produkt til dit behov og giv dit tøj den pleje, det fortjener.  

Køb vaskemiddel og imprægnering til gode priser i Friluftslageret

Er du på udkig efter vaskemiddel og imprægnering til dit tøj, men er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge? Så kontakt os og få hjælp til at få lagt det rigtige i kurven. Vores eksperter er altid parate til at rådgive og vejlede dig og har stor erfaring på området. Se dig omkring her på siden og bestil vask og imprægnering med hurtig levering allerede i dag.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?