Produktet er tilføjet kurven

Bålgryder

Bålgryder

Er du til god mad og aktivt udeliv, så vil du med sikkerhed elske at lave rustik mad under åben himmel. At lave mad ude i det fri tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen af naturen og omgivelserne og er en hyggelig aktivitet for hele familien. Og så smager maden fantastisk.

Her på siden finder du alt fra klassiske dutch ovens og bålpander og hen til vandkedler og hele grydesæt til udendørs brug. Vores båludstyr er nøje udvalgt fra bl.a. Petromax og Primus, som er nogle af de førende brands indenfor outdoor madlavning. Se dig omkring her på siden og find netop det udstyr, der vil gøre din outdoor madlavning til en udsøgt oplevelse.

Bålgryder
Outlet
Spar 45%

Nordisk

Madam Blå Saucepan
DKK 163,00
DKK 299,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i bålgryder og tilbehør

Ønsker du at opgradere madoplevelsen i vildmarken, så er vores udvalg af bålgryder lige noget for dig. Med en god bålgryde har du nærmest uendelige muligheder, hvad angår menuen på turen. Supper, gryderetter, risotto eller pastasauce. Det er nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan kokkerere i en bålgryde. Og så er det at tilberede velsmagende bålmad en hyggelig og sjov aktivitet, som hele familien kan have del i. 

Gryde til bål i emalje, aluminium og andre slidstærke materialer

En bålgryde skal kunne transporteres, og så skal den kunne holde til lidt af hvert. Bålgryder i emalje er yderst populære. De ser flotte ud, og så er de nærmest umulige at slide op eller ødelægge. Ønsker du et mere letvægts alternativ, så kan du med fordel investere i en god bålgryde i aluminium i stedet. I vores sortiment finder du bålgryder i emalje, aluminium og andre slidstærke materialer, både enkeltvist og som smarte bålgrydesæt.

Klassiske støbejernsgryder til outdoor gourmeten

Ønsker du virkelig at skrue op for kvaliteten af dit kogegrej til vildmarken? Så er en klassisk dutch oven lige noget for dig. Dutch ovens er robuste støbejernsgryder med låg, der fungerer som både gryde og som ovn på samme tid. Du kan således både tilberede gryderetter og bage brød i en dutch oven. I sortimentet her på siden finder originale Petromax dutch ovens i forskellige størrelser. Så er du klar til at kræse om dine, vennernes og familiens smagsløg, uanset om du laver mad i vildmarken eller over bålet hjemme i haven.

Og glem ikke hyggen!

Vores udvalg af bålgryder byder også på muffin- og pandekagepander såvel som kedler, så du kan sætte vand over til kaffe og te. For selvom du er aktiv ude i det fri, så er det vigtigt at huske hyggen og de små pauser. Med vores udvalg af tilbehør til dutch ovens og andet udstyr kan du altid skabe en hyggestund ude i naturen sammen med dem, du holder af.

Køb de bedste bålgryder på tilbud i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på de bedste bålgryder og andet båludstyr af høj kvalitet, men vi har også løbende gode tilbud på bålgryder og udvalgt kvalitetsudstyr. Du kan derfor med fordel holde øje med siden her og købe dit bådudstyr til skarpe priser og med hurtig levering. I Friluftslageret ser vi frem til at tage imod din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?