Produktet er tilføjet kurven

Fiberbukser

Fiberbukser

Naturen byder på fantastiske oplevelser året rundt, men specielt i de kolde måneder er det vigtigt med den rigtige påklædning, der både giver dig stor fleksibilitet og en god isolering.

Skal du sove i telt i de kolde måneder, bestige bjerge, eller ønsker du bare at have det ekstra behageligt på gåturen, så kan du med fordel overveje at investere i et par gode fiberbukser. Buksernes syntetiske fyld har nemlig en fantastisk isoleringsevne, selv når de er våde. Se dig omkring i vores udvalg af fiberbukser fra Haglöfs, Montane og andre gode outdoor brands.

Fiberbukser

Isolerede bukser med syntetiske fibre

I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af isolerede bukser med forskellige slags fibre. Syntetiske fibre har en fantastisk evne til at binde opvarmet luft, og alle fiberbukser i vores sortiment er både varme og behagelige at have på. Fiber minder på mange måde om dun, men fiberbukser har den fordel, at de er mere modstandsdygtige mod fugt og regn. Derudover er fiber normalt også et mere bæredygtigt materiale end dun. 

Lækre fiberbukser fra de førende brands på markedet

I Friluftslageret forhandler vi håndplukkede fiberbukser til damer, herrer og børn. Vi har fiberbukser fra Haglöfs, Black Diamond, Montane og andre førende outdoor brands, og alle modellerne er kendetegnet ved en høj slidstyrke og en god isoleringsevne. Vi har lange fiberbukser, korte fiberbukser og lækre smækbukser, der også giver god varme på maven og i lænden. Alle fiberbukser i vores sortiment er fremstillet i lette og strækbare materialer.

Varme vinterbukser for alle pengene

Uanset om du skal på skiferie, være aktiv med vandreture og mountaineering eller blot ønsker ekstra komfort i de kolde måneder, så er vores udvalg af varme vinterbukser noget for dig. Se dig omkring i det store udvalg af fiberbukser og vælg den rette model til netop dit behov. Vi ønsker god fornøjelse, en høj komfort og mange gode oplevelser i den kolde årstid.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?