Produktet er tilføjet kurven

Tæpper

Tæpper

Ønsker du at øge komforten, når du camperer, så kan du med fordel overveje at investere i et lækkert tæppe eller skind til dit næste friluftseventyr. Tæpper og skind er behagelige at sidde på, og så er de uundværlige, når du skal holde på varmen i en campingseng i de kolde måneder.

Her på siden finder du alt fra simple tæpper til sommerturen og hen til professionelt grej til den mest udfordrende vandretur. Se dig omkring i vores udvalg af håndplukkede tæpper og skind og find den rigtige model til netop dit næste eventyr.

Tæpper
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Canella Duvet
DKK 383,00
Outlet
Spar 41%

Sea to Summit

Tanami TmII Down Camping Comforter
DKK 2.268,00
DKK 3.849,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Tæppeposer af høj kvalitet

Et godt tæppe til udendørs brug er et fint alternativ til en klassisk sovepose og giver dig en god komfort, når du overnatter ude i det fri. I vores udvalg af tæpper og tæppeposer finder du masser af gode og varme modeller i forskellige størrelser og til både én eller to personer. Alle produkter i vores sortiment er håndplukkede og kombinerer en god isolering og komfort med slidstærke materialer. Så kan du nyde overnatningen ude i det fri fuldt ud hver gang.

Alt i tæpper til udendørs brug

I Friluftslageret finder du altid tæpper og tæppeposer fra alle de bedste brands på markedet. Lige fra de prisbillige, men gode tæppeposer fra Grand Canyon og Robens over klassiske uldtæpper fra Petromax og hen til de varmeste og mest isolerende tæppeposer med dun fra Nordisk, Therm-A-Rest og Sea to Summit. Hos os finder du en tæppepose til ethvert budget og ethvert behov ude i naturen. Se dig omkring og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Firkantet sovepose: Fordele og ulemper

Soveposer findes typisk i to faconer: De rektangulære tæppeposer og de klassiske afrunde mumiesoveposer. Fordelen ved firkantede soveposer er, at de netop er firkantede, præcis ligesom din dyne derhjemme, og at de kan åbnes helt. Det giver dig en soveoplevelse, der minder om sengen derhjemme, særligt ved milde temperaturer. Ulempen ved tæpper og tæppeposer er imidlertid, at de typisk fylder mere i oppakningen end de mumieformede soveposer. Mumieformede soveposer isolerer normalt også bedre ved lave temperaturer.

Køb tæpper og tæppeposer til outdoor brug i Friluftslageret

Bliv klar til dit næste eventyr ude i det fri og bliv hvilet godt ud til dine aktiviteter. En god søvn ude i naturen er nemlig nemmere at opnå, end du måske går og tror. I Friluftslageret har vi altid masser af gode outdoor tæpper og tæppeposer, og vores erfarne eksperter er altid parate til at rådgive og vejlede dig inden dit køb, så du kan få lagt det helt rigtige produkt i kurven. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?