Produktet er tilføjet kurven

Termokander

Termokander

Uanset om du skal på en afslappende fisketur eller flere dages udfordrende trekking i afsides natur, så er det vigtigt, at du holder dig godt hydreret, så du ikke går kold. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af praktiske termokander af høj kvalitet, der vil holde drikken til turen kølig eller varm i mange timer, så du kan nyde din foretrukne drik lige der, hvor det passer dig. 

I sortimentet her på siden finder du termokander fra Stanley og Primus, som er to brands, vi har rigtig gode erfaringer med. Se dig omkring og find den rette termokande til netop dit næste eventyr i naturen her på siden.

Termokander

Termokander og termoflasker

En lækker kop varm kaffe eller te smager bare endnu bedre ude i det fri. Med en god termokande eller termoflaske kan du altid tage dine varme drikkevarer med på turen og nyde dem lige netop der, hvor det passer dig. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende termokander og termoflasker af den højeste kvalitet, der er skabt til et aktivt udeliv. Se dig omkring i det flotte udvalg af food jars, termokander og termoflasker i forskellige størrelser samt inden for forskellige prisklasser. Vi ønsker god fornøjelse med udvalget her på siden.

Klassiske Stanley termokander til skarpe priser

I Friluftslagerets har vi et stort udvalg af Stanley termokander til skarpe priser. Termokander fra Stanley er værdsat blandt friluftsentusiaster i hele verden og giver dig et unikt design og en fantastisk isoleringsevne. Uanset om du vælger en Legendary Classic Bottle, en Master Vacuum bottle eller en af de andre gode serier, så kan du se frem til en termokande, som du vil kunne få glæde af i mange år. Vi forhandler også Stanley Classic Food Jar, som er den perfekte madbeholder til friluftseventyr af enhver slags. De fleste termokander i vores sortiment fås i forskellige farver, så du kan vælge netop den termokande, der passer til dig.

Stål termokander af høj kvalitet

Både Stanley og Primus termokander og termoflasker fremstilles i ædelstål af højeste kvalitet. Alle stål termoflasker i vores sortiment har derudover et kraftigt vakuum mellem inder- og ydervæggene, der gør dem yderst temperaturstabile. Tilføj smarte og pålidelige lukkemekanismer, og du har opskriften på nogle af de bedste termokander på markedet. Se dig omkring i det store udvalg af stål termokander og vælg den rette model til dit behov.

Køb lille termokande eller stor termokande på tilbud

Uanset om du er på udkig efter en lille termokande eller en stor termokande, en termoflaske eller en praktisk food jar, så finder du det, du leder efter i Friluftslageret. Vi er eksperter inden for outdoor og friluftsliv og har altid konkurrencedygtige priser på det bedste grej på markedet. Lad dig inspirere af det store udvalg og bestil en termokande, termoflaske eller food jar, som du vil kunne få glæde af i mange år. Vi ønsker dig masser af gode timer ude i det fri og god fornøjelse med udvalget af termokander og termoflasker her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?