Produktet er tilføjet kurven

Myggenet & anti-insekt

Myggenet & anti-insekt

Det kan gå ud over både søvnen og komforten på turen og i værste tilfælde også sundheden, hvis der er myg og andre insekter i luften. Heldigvis er der hjælp at hente. Her på siden finder du myggenet og anti-insekt sprays, der vil bidrage til en bedre nattesøvn og færre myggestik. Se dig omkring og find det rette tilbehør til turen ude i naturen her på siden.

I Friluftslageret forhandler vi myggenet og anti-insekt sprays fra Sea to Summit, McNett, Lifesystems og andre gode outdoor brands. Se dig omkring i vores store sortiment og vink farvel til kløen, myggestik og søvnløse nætter med rejsetilbehør fra Friluftslageret.

Myggenet & anti-insekt

Alt i myggenet til turen

Er du træt af frække insekter og irriterende myggestik på turen, så kan du med fordel se dig omkring i vores udvalg af myggenet her på siden. Myg og sommernætter ude i det fri hører desværre sammen, men heldigvis er der hjælp at hente. I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af gode myggenet, der vil hjælpe dig med at holde myg og insekter ude af teltet og væk fra din hud. I vores store sortiment finder du myggenet til én og to personer, der er nemme at fastgøre i teltet. Vi har også små myggenet, der kun dækker hovedet samt specialdesignede myggenet til hængekøjer. Se dig omkring og lad dig inspirere her på siden. 

Bliv insektfri ude i det fri

Desværre trives de fleste insekter i lige netop de samme omgivelser som os mennesker, nemlig i lys og varme. Og uanset om du opholder dig i teltet eller på terrassen med lyset tændt, så går der ikke lang tid, før det vrimler med myg og andre insekter. Men med vores udvalg af remedier kan du alligevel blive insektfri og minimere antallet af bid og stik.

Myggespray og flåtspray af høj kvalitet

Myg er kendt for at suge blod, og når de er færdige, så efterlader de et kløende rødt mærke. Myggestik klør og kan være irriterende, og i værste tilfælde kan myg og moskitoer overføre farlige sygdomme som malaria. Med en god myggespray kan du let og effektivt gøre din hud lidt mindre lækker og indbydende for myggene. MyggA Anti-Mosquito Spray indeholder eksempelvis det aktive stof DEET, som de fleste insekter finder frastødende. Anvendelse og påføring er legende let, og produktet er velegnet til voksne og børn over 2 år. Alternativt kan du også se nærmere på Biomixtur Tick Spray, der forebygger flåtbid og fås i to størrelser.

Forebyg insektbid og -stik effektivt

I Friluftslageret forhandler vi altid et stort udvalg af myggenet og insektmidler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkterne er håndplukket blandt de bedste producenter på markedet for at give dig en effektiv og miljøvenlig beskyttelse. Se dig omkring i det store udvalg og lad dig inspirere af de mange muligheder. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os inden dit køb. Vi ønsker god fornøjelse.  

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?