Produktet er tilføjet kurven

Store rygsække

Store rygsække

Ferie, trekking eller den store rygsækrejse? Store rygsække er yderst populære og giver dig plads til alt, hvad du måtte ønske at have med på turen. Her på siden finder du et bredt udvalg af slidstærke rygsække og sikkert også den helt rigtige model til dit næste eventyr.

I Friluftslageret har vi store rygsække fra alle de førende outdoor brands på markedet og i en kvalitet, som du vil kunne få glæde af i mange år frem. Vores udvalgte modeller kombinerer slidstærke materialer med et anvendeligt design, der giver dig en høj bærekomfort. Se dig omkring her på siden og vælg en pålidelig, komfortabel følgesvend til dine næste mange eventyr.

Store rygsække
Nyhed!
skarp pris

Gregory

Amber 54 Women
DKK 1.247,00
Nyhed!
skarp pris

Gregory

Stout 70
DKK 1.364,00
Nyhed!
skarp pris

Gregory

Amber 68 Women
DKK 1.364,00
skarp pris

Fjällräven

Kajka 100
DKK 3.358,00
skarp pris

Fjällräven

Kajka 75 M/L
DKK 2.797,00
skarp pris

Fjällräven

Kajka 85
DKK 2.797,00
skarp pris

Haglöfs

Vyn 70
DKK 1.274,00
skarp pris

Fjällräven

Kaipak 38
DKK 1.324,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

En stor rygsæk med plads til det hele

Store rygsække er fantastiske og passer perfekt til en aktiv livsstil på farten. I en stor rygsæk får du let plads til det hele og får det transporteret med en god komfort. En stor rygsæk er et fremragende alternativ til en kuffert og en stor trolley, specielt når du går off road. Med lynlås og lommer de rigtige steder og muligheden for at inddele tasken i mindre afdelinger finder du altid let lige netop det, du leder efter, uanset hvor meget bagage du har med.

I vores udvalg af store rygsække til kvinder og mænd finder du både klassiske vandrerygsække og store turrygsække på helt op til 120 liter. Vi har også masser af praktisk tilbehør til rygsække, så du kan skræddersy og tilpasse din rygsæk til lige netop dit behov ude i det fri.

Derfor skal du vælge en stor vandrerygsæk af høj kvalitet

I Friluftslageret forhandler vi kun rygsække af den højeste kvalitet og fra brands, som vi kender og stoler 100% på. Særligt når du vandrer langt, bliver du med garanti glad for en stor vandrerygsæk af høj kvalitet. Outdoor brands som Fjällräven, Osprey, Lundhags og Gregory har mangeårig erfaring i at fremstille rygsække, der imødekommer alle udfordringer i vildmarken. Her går ergonomi, komfort og pakkevolumen altid op i en højere enhed. Og har du én gang købt en vandrerygsæk af høj kvalitet, så har du også en følgesvend til mange gode oplevelser.

Bliv klar til turen med en god backpacker rygsæk

Store vandre- og turrygsække er super populære til backpacking, og vi har masser af lækre og gennemtestede modeller i vores store sortiment. I vores udvalg af tilbehør til rygsække finder du selvfølgelig også Dannebrogsflag til turen, regnovertræk og meget mere. Se dig omkring i udvalget af rygsække og tilbehør og vælg lige netop den backpacker rygsæk, der skal ledsage dig på dit næste store eventyr.

Køb rygsæk til backpacking, vandring og oplevelser ude i det fri

En god rygsæk er et vigtigt og basalt stykke outdoor udstyr, og valget er altid personligt. Er du i tvivl om, hvilken store rygsæk du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og få hjælp og vejledning inden dit køb. Vores specialister har mangeårig erfaring og ved lige netop, hvilken rygsæk, der passer bedst dit specifikke behov. Tøv derfor ikke med at spørge om hjælp og køb din tur- og vandrerygsæk til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?