Produktet er tilføjet kurven

Fjeldski

Fjeldski

Er du på udkig efter alsidige touring/Fjeldski ski, så du kan nyde vinterlandskabets glæder til fulde? Så kan du med fordel se dig omkring i vores sortiment af kvalitetsski fra Madshus og Fischer her på siden. Udvalget byder på en bred vifte af gode modeller til den krævende skiløber, og med sikkerhed har vi også de rigtige Fjeldski ski til netop dig.

Touring/Fjeldski ski kan bruges både i præparerede spor og off-piste, og det har gjort dem meget populære blandt de mere eventyrlystne skiløbere. Ønsker du at komme i gang med Fjeldski, så se dig omkring her på siden og bestil dine ski til gode priser i Friluftslageret.

Fjeldski

Hvad er fjeldskiløb?

Fjeldski er en type ski, der er skabt til skiløb uden for de præparerede spor. Fjeldskiløb (der også kaldes for backcountry touring) er en spændende vintersport disciplin, der minder meget om langrend. Men hvor du i langrend bevæger dig i præparerede spor, kommer du i fjeldskiløb i højere grad ud i den uberørte natur. Og det kan være en helt fantastisk oplevelse. Uanset om du tager af sted i nogle timer eller gør en tur ud af det, hvor du overnatter ude i vinterlandskabet, så er fjeldskiløb en aktivitet, som du bør unde dig selv.

Valg af fjeldski

Er du på udkig efter nogle gode fjeldski til dit næste eventyr i vinterlandskabet, så er det vigtigt, at du vælger ski i den rigtige størrelse. Fjeldski skal i udgangspunktet være ca. 20 cm længere end din egen højde. Den ekstra længde gør, at du kommer til at stå godt og stabilt selv i dyb sne. Bredden af dine ski afhænger af forholdene, som du primært kommer til at færdes i. Kommer du primært til at benytte dine fjeldski i blød, frisk og uberørt sne, så kan du med fordel vælge en bredere model, der vil give dig ekstra sikkerhed og stabilitet.

Køb backcountry ski til gode priser i Friluftslageret

Med et par gode backcountry ski fra Fischer eller Madhus er du dækket ind til mange gode oplevelser i vinterlandskabet. I Friluftslageret finder du altid fjeldski af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, men vi har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Er du i tvivl om, hvilke backcountry ski du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter inden dit køb. Vi har mangeårig erfaring med de forskellige former for vintersport og skiløb og vil kunne rådgive dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?