Produktet er tilføjet kurven

Sommer, sol og luft omkring benene, det er en kombination, der bare holder. Og særligt når du er aktiv ude i det fri, er det vigtigt med holdbare, komfortable bukser og shorts, der giver dig en god komfort, og som samtidig er praktiske, robuste og gennemtænkte. Og det er netop, hvad du kan forvente af vores sortiment af bukser og shorts til mænd her på siden.

Se dig omkring i vores håndplukkede udvalg af bukser og shorts til mænd og bliv klar til turen med påklædning, der understøtter det gode udeliv. Du har valget mellem bukser og shorts fra de førende brands, som har et funktionelt design og en god pasform til fælles.

Bukser & shorts
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Alfhild Pants
DKK 1.167,00
Outlet
Spar 51%

Columbia

Shafer Canyon Insulated Pant
DKK 588,00
DKK 1.199,-
skarp pris

Klättermusen

Gefjon 2.0 Pants
DKK 1.286,00
skarp pris

Klättermusen

Hermod Pants
DKK 1.364,00
Outlet
Spar 51%

Columbia

Wallowa Cargo Pant
DKK 392,00
DKK 799,-
skarp pris

Fjällräven

Keb Trousers
DKK 1.497,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for outdoor bukser til herrer ét sted

Her på siden og på siderne herunder har vi samlet alt inden for kategorien outdoor bukser til herrer. Sortimentet er stort og byder på masser af gode friluftsbukser i forskellige farver, størrelser og tykkelser. Fælles for alle outdoor bukser i vores sortiment er det gennemtænkte design med slidstærke materialer, der kan holde til udfordringerne ude i det fri. Vi har shorts, lange bukser, capribukser og zip-off bukser, så du er dækket ind til ethvert behov i naturen.

Vi har også de rette udendørs bukser til dine aktiviteter

Uanset om du er på udkig efter bukser til vandring, klatring, udendørs arbejde, fritid eller rejser, så finder du med garanti de rette udendørs bukser til din foretrukne aktivitet i vores store sortiment af udendørs bukser til herrer. Bukserne i vores udvalg har mange praktiske funktioner, fx er der modeller med knæpuder, støvle- og ventilationslynlåse, praktisk benlukning og meget mere. Se dig omkring og vælg den rette funktionalitet til netop dit behov.

Den højeste kvalitet og de bedste brands

I Friluftslageret forhandler vi kun outdoor bukser fra udvalgte brands, som vi kender og stoler 100% på. Alle bukser er håndplukket, og der er en model til enhver aktivitet ude i det fri. Vi forhandler outdoor bukser fra bl.a. Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Black Diamond, Klättermusen og masser af andre gode brands, og der er outdoor bukser til mænd i alle prisklasser.

Se dig omkring i de store udvalg og bestil outdoor bukser af høj kvalitet i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?