Produktet er tilføjet kurven

Skalbukser

Skalbukser

Er du på udkig efter et par bukser, der holder vind og vand ude, så er det et par skalbukser, du skal se nærmere på. Skalbukser er 100% vandtætte, men giver dig samtidig en god ventilation, hvorfor de også er velegnet til mennesker med en aktiv livsstil til udendørs aktiviteter i al slags vejr. Perfekt til ski, vandring eller bare som gode regnbukser.

I vores håndplukkede sortiment af skalbukser finder du et bredt udvalg af gode modeller fra nogle af de førende brands på markedet. Se dig omkring og vælg mellem skalbukser fra Haglöfs, Didriksons, Montane, Black Diamond og andre gode outdoor brands.

Skalbukser
skarp pris

Klättermusen

Asynja Pants
DKK 1.677,00

Skalbukser til dine outdoor eventyr

Er du på udkig efter nogle gode og behagelige vandtætte bukser til vandreture, ski og dårligt vejr? Så er det store udvalg af skalbukser her på siden lige noget for dig. Skalbukser kan bruges til meget. Bukserne er 100% vandtætte, men langt mere åndbare end gammeldags regnbukser. Af samme grund er skalbukser også at foretrække, når du ønsker at være aktiv ude i det fri. Det unikke design og de gode materialer hjælper dig med at holde regn, fugt og vind ude, men giver samtidig kroppen mulighed for at komme af med sved og kondens. På denne måde opnår du en højere komfort, når du udøver din yndlingsaktivitet ude i naturen.

Hvad er forskellen på skalbukser og regnbukser?

Både regnbukser og skalbukser er vand- og vindtætte, så hvad er forskellen? Almindelige regnbukser er typisk fremstillet i et simpelt vandtæt materiale. Materialet giver dig en god effekt i forhold til at holde regn og vind ude, men så snart du er aktiv, afgiver kroppen sved.

Og når sved og kondens ikke kan komme ud, så bliver de underliggende tøjlag våde og klamme. Det er ikke særlig behageligt, men heller ikke særligt sundt. For når det er koldt, kan du let gå hen og blive forkølet, og så er det altså ikke særlig sjovt at være udenfor.

Skalbukser er lige så vandtætte som de bedste regnbukser. Forskellen er imidlertid, at skalbukserne i vores sortiment er fremstillet i tekniske materialer, der gør, at vand og fugt kan komme ud, men ikke ind. Derfor er bukserne mere velegnet til sport og aktiviteter under åben himmel. Men du kan selvfølgelig også få glæde af nogle gode skalbukser i hverdagen.

Vi har de bedste skalbukser til damer, herrer og børn

I Friluftslageret har vi et stort udvalg af de bedste skalbukser på markedet. Vi forhandler håndplukkede skalbukser til både damer og herrer og i alle størrelser. De fleste bukser i vores sortiment fås derudover i forskellige farver og designs, så du altid kan vælge lige netop den model, der passer bedst til din stil og smag. Mulighederne er mange. For os er det nemlig vigtigt, at du altid finder de perfekte skalbukser til dit behov og bliver glad for dit køb.

De bedste skalbukser til gode priser

Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi har løbende ekstra gode tilbud på udvalgte modeller fra vores sortiment. Du kan derfor med fordel løbende følge med på siden her og slå til, når prisen er bedst. Vi ønsker god fornøjelse med vores store udvalg af skalbukser til damer og herrer og håber, at du finder den rette model til netop dit behov ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?