Produktet er tilføjet kurven

Skistøvler

Skistøvler

Skistøvler fås i mange forskellige modeller og pasforme, og med sikkerhed findes der også en skistøvle, der giver dig den ultimative komfort og den fulde kontrol over dine ski. Her på siden har vi samlet et udvalg af gode skistøvler i forskellige prisklasser til dig fra Alfa, Fischer og Madshus, som er nogle af de førende producenter af touring og backcountry ski.

Alle skistøvlerne i vores sortiment har NNN (New Nordic Norm) bindinger, som er det klart mest udbredte system i dag. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling af skistøvler af den højeste kvalitet til overraskende gode priser i Friluftslageret.

Skistøvler

De bedste skistøvler til langrend

Langrendski er en fantastisk måde at opleve naturen og vinterlandskabet på. Samtidig er det en sjov aktivitet, hvor du får pulsen op og får trænet de store muskelgrupper i ben, ryg og mave. Langrendski kan benyttes overalt, selv på vores breddegrader, men kommer du bare nogle hundrede kilometer nord- eller sydpå, så begynder det virkelig at blive sjovt med bjerge, bakket terræn og præparerede spor. Og hos os bliver du klædt godt på til aktiviteten.

Bliv klar til backcountry i Friluftslageret

Ønsker du derimod at komme væk fra de præpareret spor og dybere ind i den vilde natur, så er vores sortiment af backcountry støvler lige noget for dig. Vi har kraftige støvler fra Fischer Madshus og Lundhags, der er skabt til hårde og krævende ture. Her kan du med fordel se nærmere på de populære OTX Adventure BC Boot fra Fisher, de fantastiske Guide BC støvler fra Lundhags eller de bundsolide Panorama MNT Ski Boots fra Madshus. Sortimentet er stort og byder på gode backcountry boots til ethvert behov. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Køb de bedste skistøvler til gode priser

I Friluftslageret finder du altid skistøvler til langrend og backcountry fra de bedste brands til konkurrencedygtige priser, men vi har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Hos os finder du altid udvalgte skistøvler til både damer, herrer og børn i alle størrelser og med en sublim pasform, så du kan nyde din yndlingsaktivitet til fulde. Se dig omkring i det store sortiment af skistøvler her på siden og bliv klædt godt på til dit vintersport-eventyr.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?