Produktet er tilføjet kurven
Aclima

Wool Shampoo, 300 ml

Prismatch Læs mere
DKK 119,- DKK 149,-
EUR 15,94 EUR 19,96

Wool Shampoo, 300 ml

Varenr:219999
DKK 119,- DKK 149,-
EUR 15,94 EUR 19,96

Produktegenskaber

Perfekt til vask af uldundertøj og uldbeklædning
Indeholder ingen enzymer eller blegemidler
Maksimerer uldbeklædningens funktionalitet og blødhed
Sikre skånsom vask og at sæberester ikke ophobes i tekstilet

Beskrivelse

Perfekt til både uldundertøj, men også uldbeklædning generelt.

De fleste vaskemidler indeholder enzymer og blegemidler, som er skadelige for uldfibrene. Det er derfor vigtigt, at du vasker dit dyrebare uldundertøj med et vaskemiddel, som er beregnet til uld og silke. Wool Shampoo indeholder hverken enzymer eller blegemidler, og det har en pH-neutral formel, som er specielt udviklet til at passe på dit uldundertøj.

Aclimas eget (og i øvrigt biologisk nedbrydelige) Wool Shampoo er udviklet i samarbejde med nogle af de største uldproducenter, hvilket har resulteret i et velfungerende vaskemiddel, som maksimerer uldbeklædningens funktionalitet og blødhed.

Den afstemte pH-værdi sikrer en skånsom vask, der ikke beskadiger de fine uldfibre og som samtidig sikrer, at sæberester ikke ophobes i tekstilet.

Der doseres ca. en spiseskefuld vaskemiddel til en halv maskine eller en teskefuld til en håndvask.

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud tæt ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste deres produkter såvel sommer som vinter. Aclimas kollektion dækker udendørsaktiviteter hele året rundt med undertøj og mellembeklædning, så både du og din familie skal have det godt, når I er ude i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal vaske / imprægneringer: Mange
Anbefales til: Alle typer af uldbeklædning
Indhold : 300 ml
Vægt: 345 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch