Produktet er tilføjet kurven

Hovedpuder

Hovedpuder

En god nattesøvn er vigtig, så du kan få det bedste ud af de mange gode oplevelser ude i naturen. En blød, komfortabel hovedpude er for de fleste mennesker essentiel for at sikre netop denne, men sover du ude i det fri, er det særligt vigtigt, at puden er fremstillet i de rigtige materialer, så den både er behagelig og har en god isoleringsevne mod underlaget.

I vores sortiment finder du mange gode modeller fra de førende brands på markedet. Se dig omkring og vælg mellem lækre hovedpuder fra bl.a. Sea to Summit og Nordisk.

Vi ønsker god fornøjelse og en forbedret nattesøvn på dit næste eventyr. 

Hovedpuder

Rejsepude, nakkepude eller oppustelig hovedpude

Ønsker du at højne komforten på rejsen, i flyet, eller når du overnatter ude i det fri? Så er en god hovedpude lige sagen. Rejsepude, nakkepude eller oppustelig hovedpude? Kært barn har mange navne, men fælles for alle hovedpuder i vores sortiment er en høj kvalitet og et gennemtænkt, kompakt letvægtsdesign, der er skabt til at stå distancen. I vores sortiment af outdoor puder og rejsepuder finder du noget for ethvert behov og inden for ethvert budget.

Vi hjælper dig, så du kan lade din drøm om en god nattesøvn på turen gå i opfyldelse.

Oppustelig rejsepude

Oppustelige rejsepuder fås i mange forskellige former og designs. I Friluftslageret har vi oppustelige rejsepuder i alle størrelser og fra de bedste producenter på markedet. Lige fra klassiske nakkepuder til fly- eller bilturen og hen til gennemførte letvægts camping hovedpuder. Særligt de oppustelige hovedpuder fra Sea to Summit er populære blandt ambitiøse friluftsfolk, men vores sortiment byder også på mange andre gode modeller.

Køb camping hovedpude af høj kvalitet i Friluftslageret

Lad dig inspirere af det store udvalg og køb din camping hovedpude til skarpe priser og med hurtig levering i Friluftslageret. Vi er eksperter inden for camping, outdoor og friluftsliv og er altid klar til at vejlede og rådgive dig inden dit køb. Vi håber, at du finder den rette camping hovedpude til dit behov i vores sortiment og ser frem til at ekspedere din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?