Produktet er tilføjet kurven

Termokrus

Termokrus

Termokrus er super praktiske, idet de lader dig nyde varme og kolde drikke lige der, hvor du har lyst. Med deres gode isolerende egenskaber er termokrusene i vores sortiment den perfekte følgesvend til turen, uanset om du skal ud at vandre, på fisketur eller pendler på arbejde.

Med et godt termokrus holder din kaffe og te sig varm og dit vand sig koldt, så du kan nyde det på turen. Alle krusene i vores sortiment er fremstillet i slidstærke, isolerende materialer af høj kvalitet. Du har valget mellem termokrus i forskellige størrelser og designs fra kendte brands som Nordisk, Stanley, Primus og Lifeventure. Se dig omkring og find det rigtige termokrus her på siden.

Termokrus

Alt inden for termokopper og termokrus

Uanset om du skal ind på studiet eller ud i vildmarken, så er et termokrus en investering, som du med garanti vil kunne få glæde af. I udvalget her på siden finder du termokrus i forskellige størrelser og med smarte drikke- og lukkefunktioner. Med termokrus har dine varme og kolde drikkevarer altid den ønskede temperatur, så du kan nyde dem lige der, hvor du ønsker det. Se dig omkring i det store udvalg og bestil til gode priser i Friluftslageret.

Den bedste termokop to go

Ønsker du kaffe to go uden at skulle betale overpris, så er en god termokop lige sagen. I vores sortiment finder du mange af de bedste termokopper på markedet fremstillet højkvalitetsstål og BPA-fri plastik. Vi har termokopper med klassisk skruelåg samt med praktiske mundstykker og drikkemekanismer, der hjælper dig med at holde styr på drikkevarerne, fx når du kører i bil. Vi forhandler også Stanleys smarte og stilfulde The Perfect-Brew Pour Over-sæt, der kombinerer en lækker termokop og praktisk kaffefilter i ét.

Få varmen på kolde vinterdage

Der findes næppe noget bedre end at få varmen over en god kop kaffe eller te efter at være blevet frosset godt igennem udenfor. Et godt termokrus kan være en ægte lifesaver på turen og i hverdagen, så du kan blive varmet igennem indefra. Alle termokrus her på siden nøje udvalgt på grund af deres høje isoleringsevne og gennemtænkte design. De fleste krus vil således kunne holde dine drikkevarer på den ønskede temperatur mange timer.

Køb termokop fra Stanley, Lifeventure, Yeti m.fl.   

I Friluftslageret har vi altid gode priser på termokrus og -kopper fra de bedste outdoor brands på markedet, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte modeller. Skru op for varmen på kolde vinterdage og nyd en varm kop kaffe eller te, lige når og hvor det passer dig. Lad dig inspirere af det store udvalg og køb termokop eller termokrus af høj kvalitet til skarpe priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?