Produktet er tilføjet kurven

 

KOM OG OPLEV DANMARKS STØRSTE TELTUDSTILLING!

Vi har slået over 150 telte, tarps m.m. op fra bl.a. MSR, Robens, Nordisk, Helsport og Big Agnes.

Uanset om du udfolder dig i det højalpine miljø, vandrer i Norges sommerfjelde eller ynder at tage på kanotur på Gudenåen, vil du kunne finde et telt, der opfylder netop dine behov.

Her kan du i ro og mag få rådgivning og finde det helt rigtige telt til de forestående sommerture.
Arrangementet afholdes i det naturskønne område på Sandhusvej 72 i Odense C. Et 16.000 m2 naturskønt areal med eng, mose og skov - ganske tæt på Odense centrum!

Åbningstiderne er: 

Fredag 19. maj kl. 10.00-18.00 
Lørdag 20. maj kl. 10.00-18.00 
Søndag 21. maj kl. 10.00-15.00 

Så sæt kryds i kalenderen og tag familien eller vennerne med til en fantastisk dag på Danmarks største teltudstilling! 

Vi vil løbende dele mere information her på siden og på vores sociale medier.
GO GLAMP CAMP

Hos Go Clamp Camp kan du opleve vores luksuriøse bomulds- og tipitelte, der er indrettet som ægte 5-stjernede hotelværelser – blot forestil dig at vågne op til den smukkeste natur udsigt mens du hører fuglene synge.

I campen kan du lære om de forskellige telttyper fra de forskellige brands som fx Nordisk, Robens og Grand Canyon. Du kan se, hvordan man nemt kan tilkoble en brændeovn midt i teltet for at skabe en hyggelig og varm atmosfære og få en unik mulighed for at se og føle vores forskellige teltmodeller, så du kan finde teltet, der passer bedst til dig og din familie.

Telte fra Go Glamp Camp kan tilbyde en unik og komfortabel campingoplevelse, hvor du kan slappe af og nyde naturen uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Kig ind, og lad os vise dig, hvordan du kan skabe din drømmecampingoplevelse!

AKTIVITETER PÅ CAMPEN

Sæt dig godt til rette om campens hyggelig bålplads, slap af og nyd godt selskab. Vores ven og udendørs kok Ben King vil hele weekenden kokkerere de vildeste bålmåltider og du har selvfølgelig mulighed for at smage lækkerierne. Har du et legebarn gemt i dig, kan du hygge dig med et af de mange havespil i loungeområdet. 

ADVENTURE / STARTER CAMP

Uanset om du er ny til camping eller en erfaren eventyrer, vil du finde masser af spændende muligheder på vores Adventure/Starter Camp.

Her kan du opleve de telte, der er perfekte til din første tur i det fri eller som en solid base, når du skal på nye eventyr eller på tur med familien. Vi har nøje udvalgt telte af høj kvalitet, der er nemme at sætte op og tage ned, og som giver dig den nødvendige beskyttelse mod det vejr naturen kan byde på. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen, og vise dig alt hvad vores camp har at tilbyde.

AKTIVITETER PÅ CAMPEN

Start din tur i Adventure/ Starter Camp med at riste skumfiduser over bålet og lave de lækre smores som alle elsker, eller pop nogle popcorn. Er du blevet tørstig, kan du brygge en kop kaffe eller tage en kold drik. Lær den ultimative pakketeknik til en succesfuld og behagelig vandretur. Vi viser dig, hvordan du kan maksimere din opbevaringsplads, så du kan have alt det nødvendige med, uden at det føles tungt og besværligt at bære.

LIGHTWEIGHT CAMPERS CAMP

Tag med på en campingoplevelse ud over det sædvanlige og oplev vores fantastiske letvægtstelte af høj kvalitet, perfekte til backpacking, bikepacking og andre små og store eventyr. Vi har nøje udvalgt de bedste telte på markedet, der giver dig komfort og beskyttelse mod naturen og vind og vejr, samtidig med at de er lette at pakke og transportere. 

På Lightweight Campers Camp kan du få inspiration til, hvordan du kan planlægge og forberede dine næste letvægtscampingture. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig om valg af udstyr og tilbehør, der passer til dine behov.

AKTIVITETER PÅ CAMPEN

Mød en ægte Siriusmand, Anders Brix Hauser, der lørdag og søndag vil udstille sin camp, præcis som han og kæresten Anna skal have den med på deres tur rundt om Spitsbergen til januar 2024. Anders vil fortælle om de store udfordringer og oplevelser, man får under lange vintereventyr, og svare på spørgsmål om udstyr og træning til vinterfjeld. Vil du lære Anna og Anders, der er en del af Vores Venner, bedre at kende, kan du læse mere om deres kommende fire eventyr her.

Er du nysgerrig på hvordan frysetørret mad smager, har du mulighed for at smage forskellige retter fra Trail Organic Food og Trek N’ Eat.

BUSHCRAFT CAMP

Vil du prøve at opleve naturen på en ny måde? Så er Bushcraft Camp det perfekte sted for dig. Tag med vores friluftsekspert og tidligere kollega, Daniel, på en uforglemmelig tur i skoven, hvor du vil lære forskellige færdigheder indenfor bushcraft.

I vores Bushcraft Camp vil børn have mulighed for at snitte forskellige redskaber i træ og lære forskellige bushcraftfærdigheder. Vores erfarne team står ligeledes klar til at guide dig gennem tarps, hængekøjer og telte, så du finder det helt rigtige shelter til din tur i det fri.

Er du klar til at opleve naturen på en ny måde og lære spændende færdigheder indenfor bushcraft, så er Bushcraft Camp det perfekte sted for dig.

AKTIVITETER PÅ CAMPEN

Er du interesseret i at snitte i træ og er du under 18 år, kan du sammen med vores naturvejleder Daniel Sørensen lære hvordan du kan lave din egen smørkniv, ske, krus eller lignende. Kun fantasien sætter grænser. 

Der vil være god stemning, leg, hjemmelavede pandekager og hygge rundt om bålet i campen.

GLÆD DIG TIL AT MØDE
Ven og udendørskok Ben King

Ven og udendørskok Ben King

Ven og naturvejleder Daniel Sørensen

Ven og naturvejleder Daniel Sørensen

Ven og siriusmand Anders Brix Hauser

Ven og siriusmand Anders Brix Hauser

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?