Produktet er tilføjet kurven

Trekking- & vandresko

Trekking- & vandresko

Godt fodtøj er alfa og omega, uanset om du skal på trekking i de norske fjelde, vandre på Caminoen eller på løbetur i villakvarteret. Når du løber og vandrer i længere tid ad gangen, udsætter ud ikke kun dine fødder, ankler og ben, men hele din krop for stor påvirkning. Noget godt fodtøj kan hjælpe dig med at minimere risikoen for skader og vabler og bidrager i det hele taget til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du er aktiv ude i det fri.

I Friluftslageret forhandler vi udsøgte Trekking- & vandresko fra Keen, Salomon, Scarpa, Ecco, Hanwag, Adidas og andre gode brands. Se dig omkring og vælg de rigtige sko til dit behov.

Trekking- & vandresko
Nyhed!
skarp pris

Salomon

Elixir Activ
DKK 878,00
Nyhed!
skarp pris

Salomon

Elixir Activ GTX
DKK 1.038,00
Nyhed!
skarp pris

Salomon

Ultra Flow
DKK 887,00
Nyhed!
skarp pris

Salomon

Ultra Flow Women
DKK 800,00
Outlet
Spar 45%

Scarpa

Mojito Trail GTX Wide Women
DKK 934,00
DKK 1.699,-
Outlet
Spar 48%

Columbia

Trailstorm Ascend WP Women
DKK 416,00
DKK 799,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Fodtøj til vandreturen

Skal du ud at vandre til sommer, og er du på udkig efter det perfekte fodtøj til dit næste eventyr? Så er vores udvalg af trekkingsko og vandresko noget for dig. Særligt når du vandrer flere dage ad gangen, er fodtøjet afgørende for din komfort. Og ønsker du at vandre lagt og nyde turen, så er vandreskoene uden tvivl det forkerte sted at spare. De mange gode trekking- og vandresko i vores sortiment er håndplukket blandt de bedste outdoor brands på markedet og vil give dig en støtte og stødabsorbering, der vil leve op til selv de højeste krav.

De bedste vandresko til damer, herrer og børn

Hos os finder du altid lækre vandresko i alle størrelser og til både damer, herrer og børn. Så kan hele familien blive klædt godt på til et godt og aktivt liv ude i det fri. Vandreskoene her på siden har en robust sål, der vil beskytte dine fødder og give dig et ekstra godt fodfæste på ujævne underlag. De er derudover designet, så de giver dig ekstra beskyttelse omkring tæer og hæle, som typisk er de mest udsatte områder. Nogle gode vandresko er ideelle, når du planlægger at gå langt med oppakning, idet de er skabt til at aflaste dine fødder mest muligt.

Masser af lette og alsidige trekkingsko

Trekkingsko er typisk lettere end vandresko, men stadig robuste nok til kortere vandreture og andre aktiviteter ude i det fri. Til gengæld er trekkingsko mere alsidige og kan bruges til en bred vifte af aktiviteter, fx som ekstra robuste sko i hverdagen. Nogle gode trekkingsko giver dig således en herlig frihed og slår bro mellem byliv ved udeliv. Sortimentet er stort og byder på masser af gode, robuste trekkingsko fra Hoka, Colombia, Salomon og andre gode brands. 

Vandtætte vandresko eller åndbare vandresko?

Når du vælger vandresko, er det vigtigt at overveje, hvor du primært kommer til at vandre. Vores sortiment byder på klassiske vandresko i læder, moderne modeller i syntetiske materialer og vandtætte vandresko med Gore-Tex® eller andre vandtætte membraner. Nogle vandtætte vandresko er et godt valg til ture i de norske fjelde, særligt udenfor sæsonen, mens nogle lette vandresko i luftige og hurtigttørrende syntetiske materialer typisk vil være at foretrække på Caminoen og andre vandreruter om sommeren eller under Sydens sol. Du har valget, vi har skoene.

De bedste trekking- og vandresko til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid håndplukkede trekking- og vandresko af høj kvalitet til skarpe priser. Vi forhandler robust fodtøj fra de bedste outdoor brands og har løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Vi er eksperter inden for outdoor og friluftsliv og er altid klar til at guide og vejlede dig, så du får lagt de rette vandresko i kurven. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af trekking- og vandresko her på siden og håber, at du finder det, du leder efter.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?