Produktet er tilføjet kurven
Granger's

Rubber Boot Care, 150 ml

Produktegenskaber

Plejer og beskytter gummiet
Modvirker udtørring
Nem at påføre

Beskrivelse

Med tiden vil de naturlige olier i dine gummistøvler eller på gummikanterne på dine vandrestøvler forsvinde fra gummiet, hvilket afstedkommer en udtørring og krakelering af overfladen.

Granger's Rubber Boot Care er særligt sammensat til at behandle og gendanne den skinnende og beskyttende finish på alt gummifodtøj. Rubber Boot Care er yderst effektiv i forhold til både at fjerne den matte overfladebelægning, der med tiden opstår på naturligt gummi og efterfølgende beskytte gummiet.

Udførlig, dansk brugsanvisning på etiketten.

Engelske Granger's er en teknologibaseret virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med udvikling af - og forskning i - forskellige former for midler til rengøring, imprægnering og vedligeholdelse af teknisk udendørsbeklædning, fodtøj og udstyr.

Granger's blev stiftet helt tilbage i 1937 og var således verdens første virksomhed, der fremstillede miljøvenlige, vandbaserede imprægneringsmidler - og disse miljømæssige hensyn har ikke ændret sig siden da! Det gælder både under produktudviklingen og det gælder kravene til det endelige produkt.

Da Granger's benytter samme DWR (Durable Water Repellency) -formel som anvendes blandt langt de fleste producenter af teknisk beklædning og udstyr, er der ingen andre, der kan fremvise flere anbefalinger fra producenterne end Granger's. Man kan derfor sige, at man med Granger's vaskemidler genopretter produktets oprindelige imprægnering, der får din beklædning og dit udstyr til at fungere bedre i længere tid!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold : 0,15 liter
Antal vaske / imprægneringer: Flere
Anbefales til: Alle typer gummi
Vægt: 175 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

30 dages returret

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?