Produktet er tilføjet kurven
Granger's

Leather Conditioner, 75 ml

Beskrivelse

Den nu Bluesign -certificerede Leather Conditioner fra engelske Granger's er den klassiske skocreme, der kan bruges til alle typer af glat læder, vådt såvel som tørt. Denne bløde creme er meget nem at arbejde med, da friktionsvarmen mellem kluden og skindet faktisk får voksen til at smelte ind i læderet.

Granger's Leather Conditioner kan påføres både vådt og tørt læder og gør ikke læderet for blødt. Det behandlede læder får nogle meget fine, vandafvisende egenskaber, ligesom det også er godt beskyttet mod salt. Og så kan man med Granger's Leather Conditioner blankpolere skindoverfladen, hvis man ønsker det.

Voksen er desuden meget oplagt til at genoprette udtørret og krakeleret læder.

Engelske Granger's er en teknologibaseret virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med udvikling af - og forskning i - forskellige former for midler til rengøring, imprægnering og vedligeholdelse af teknisk udendørsbeklædning, fodtøj og udstyr.

Granger's blev stiftet helt tilbage i 1937 og var således verdens første virksomhed, der fremstillede miljøvenlige, vandbaserede imprægneringsmidler - og disse miljømæssige hensyn har ikke ændret sig siden da! Det gælder både under produktudviklingen og det gælder kravene til det endelige produkt.

Da Granger's benytter samme DWR (Durable Water Repellency) -formel som anvendes blandt langt de fleste producenter af teknisk beklædning og udstyr, er der ingen andre, der kan fremvise flere anbefalinger fra producenterne end Granger's. Man kan derfor sige, at man med Granger's vaskemidler genopretter produktets oprindelige imprægnering, der får din beklædning og dit udstyr til at fungere bedre i længere tid!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold : 0,08 liter
Antal vaske / imprægneringer: Mange
Anbefales til: Alle typer af glat læder
Vægt: 80 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?