Produktet er tilføjet kurven
Granger's

Footwear Repel Plus, 275 ml

Beskrivelse

Engelske Granger's kærer sig meget om miljøet, så fremdeles vil alle deres flasker og dunke været mærket med OWP, hvilket betyder, at plastmaterialet er fremstillet af genindvundet Ocean Waste Plastic.

Granger's Bluesign -certificerede Footwear Repel Plus er allround-imprægneringen til alle typer fodtøj uanset om det er med syntetisk overflade, ruskind, nubuck eller glat læder eller en kombination og med eller uden vandtæt membran.

Footwear Repel Plus påføres det rengjorte fodtøj og genopretter skindmaterialets naturlige egenskaber, smidiggør det syntetiske materiale og øger vandresistensen og de åndbare egenskaber - også i membranfodtøj!

Udførlig, dansk brugsanvisning på etiketten.

Engelske Granger's er en teknologibaseret virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med udvikling af - og forskning i - forskellige former for midler til rengøring, imprægnering og vedligeholdelse af teknisk udendørsbeklædning, fodtøj og udstyr.

Granger's blev stiftet helt tilbage i 1937 og var således verdens første virksomhed, der fremstillede miljøvenlige, vandbaserede imprægneringsmidler - og disse miljømæssige hensyn har ikke ændret sig siden da! Det gælder både under produktudviklingen og det gælder kravene til det endelige produkt.

Da Granger's benytter samme DWR (Durable Water Repellency) -formel som anvendes blandt langt de fleste producenter af teknisk beklædning og udstyr, er der ingen andre, der kan fremvise flere anbefalinger fra producenterne end Granger's. Man kan derfor sige, at man med Granger's vaskemidler genopretter produktets oprindelige imprægnering, der får din beklædning og dit udstyr til at fungere bedre i længere tid!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold : 0,28 liter
Antal vaske / imprægneringer: Flere
Anbefales til: Alle typer fodtøj
Vægt: 340 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?