Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Raven
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Atle 2.0 Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.399,- DKK 3.999,-
EUR 321,31 EUR 535,61

Atle 2.0 Jacket Women

Varenr:10621W81
DKK 2.399,- DKK 3.999,-
EUR 321,31 EUR 535,61
Vælg farveRaven
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Klättermusen Atle 2.0 Jacket Women en fantastisk let dunjakke, der er et oplagt alternativ til den tunge uldsweater eller fleecejakken som isolerende mellemlag på de koldeste dage. Men da Atle 2.0 Jacket Women ikke fylder meget mere end en god håndfuld sammenpakket i egen inderlomme, der til dette formål vrangvendes, og da vægten er holdt på ca. 540 gram for en størrelse medium (hvoraf de godt 100 gram er dun), er Atle 2.0 Jacket Women også oplagt til turene på højfjeldet, hvor der ind imellem er behov for ekstra varme, enten når frokosten skal indtages på fjeldtoppen eller når teltet skal rejses sidst på dagen, hvor temperaturen er for nedadgående.

Klättermusen Atle 2.0 Jacket Women er fremstillet primært i en ultralet og imprægneret (PFOA-fri) Aura Bio™, som består af 60% nylonbiomasse og 40% rent nylon. Over skuldrene er jakken forstærket med en speciel, strækbar Levitend® Forte (vejer 73 gram/m2), der udover at give en fantastisk bevægelsesfrihed også er meget riv- og slidstærk. Dette materialemiks resulterer i en dunjakke med fine vind- og vandresistente egenskaber - så brug trygt din Atle 2.0 Jacket Women som yderlag på de råkolde og blæsende, fugtige efterårs-/vinterdage herhjemme!

Det eksklusive fyld er af den fineste, hvide gåsedun bestående af 93% dun og 7% småfjer. Denne dunblanding har et løft på imponerende 800+ cuin. Atle 2.0 Jacket Women er selvfølgelig syet med mange små dunkamre i bokskonstruktion, således der ikke er gennemgående syninger mellem inder- og yderside, der resulterer i kuldebroer. Helt enestående for dunbeklædning i denne letvægtsklasse!

Jakken åbnes og lukkes ved hjælp af en skrå frontlynlås med foranliggende knaplukket stormflap, der giver en tilpas tæt og dejlig høj lukning omkring hagepartiet. Denne skrå åbning gør desuden, at kraven føles meget behagelig under hagen.

Ærmeafslutningerne med det indvendige vindfang og den enhåndsbetjente sammensnøring nederst sikrer, at Atle 2.0 Jacket Women lukker ordentlig til omkring livet og ved håndleddene uden brug af Velcro®. Den velsiddende hætte er naturligvis med enhåndsbetjente og elastiske snorelåse justerbar i alle tre dimensioner.

Denne Klättermusen Atle 2.0 Jacket Women er simpelthen en vidunderlig beklædningsgenstand, der bør være noget af det første du pakker ned i rygsækken, uanset om du skal på vintertur eller afsted på det krævende sommerfjeld. Den vejer mindre end en mellemkraftig fleecetrøje, fylder under en fjerdedel, men varmer mere end dobbelt så meget. Den er vindtæt og vandresistent - og med en lille smule omtanke holder de til alle eventyrerne i det fri i de næste mange, mange år!

Atle er et gammelnordisk mandenavn, som stammer fra det germanske Attila.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 540 g
Aura Bio™
Fyld: Goose Down 93/7
Fyldvægt : 94 gram
Fyldvolumen : 800 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch