Produktet er tilføjet kurven

Karabiner

Karabiner

Holdbare karabiner er rygraden af enhver vellykket klatretur, men de små metalringe er også super praktiske i forhold til mange andre outdoor aktiviteter. Kort sagt kan de benyttes overalt, hvor du ønsker at spænde noget fast til bæltet og have det lige ved hånden.

Her på siden finder du et stort sortiment af karabiner med alle gængse lukkemekanismer. Alle karabiner i vores sortiment har EU- og USA-certificering, så du får en kvalitet, du kan stole 100% på. Se dig omkring her på siden og vælg mellem karabiner fra Black Diamond, Petzl og Edelweiss. God fornøjelse!

Karabiner

Karabinhager til ethvert behov

I Friluftslageret har vi store og små karabinhager til klatring, rygsækrejser og andre udendørs aktiviteter. Karabinhager er uhyre praktiske og populære blandt friluftsentusiaster i hele verden og lader dig fastgøre grej og udstyr sikkert og effektivt. På denne måde har du hænderne fri og kan koncentrere dig 100% om netop den aktivitet, du er i gang med. Se dig omkring i udvalget af store og små karabinhager og bestil til gode priser her på siden. 

Karabinhager i stål og aluminium

De fleste karabinhager til klatring fremstilles i dag i aluminium, men der findes også gode karabinhager i stål. Fordelen ved aluminium er, at materialet er lettere, og det er en klar fordel, særligt når du skal have mange karabinhager med, fx til klippeklatring. Fordelen ved stål er den ekstra høje slidstyrke og holdbarhed. Ulempen er derimod vægten.

Udover karabinhager i aluminium og stål forhandler vi også karabinhager i carbon-stål, der ligeledes har en meget høj slidstyrke og robusthed, men en lavere vægt almindeligt stål. 

Karabinhager med lås

Der findes karabinhager med og uden lås. Blandt låsekarabinerne skelnes der mellem automatisk lås og manuel lås. En karabinhage med automatisk lås låser automatisk, mens en manuel karabinhage åbnes og lukkes manuelt. Af samme grund er karabinhager med automatisk lås også praktiske, når de åbnes og lukkes hyppigt. Manuelle karabinhager er derimod mere velegnede, når de ikke åbnes og lukkes så ofte. Her på siden finder du gode karabinhager med og uden lås, der giver dig en høj styrke og den bedst mulige sikkerhed.

Køb karabinhager af høj kvalitet til gode priser

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende karabinhager af højeste kvalitet, men til gode priser. Hos os finder du altid solide og slidstærke karabinhager fra de førende brands på markedet, herunder Black Diamond, Petzl og Edelweiss. Se dig omkring i det store sortiment og bliv klar til at ny nå nye højder med din yndlingssport. Lad dig inspirere af store udvalg og bestil karabinhager af høj kvalitet til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?