Produktet er tilføjet kurven

Descenders & rebbremser

Descenders & rebbremser

Er du på udkig efter belayers og descenders (eller rebbremser og klemmer) til klatring, rappelling eller vertikalt arbejde? Så se dig omkring i vores udvalg her på siden og bestil dit klatreudstyr af høj kvalitet til gode priser. I vores sortiment finder du statiske og dynamiske bremser samt de bedste klemmer på markedet. På denne måde er du dækket godt ind til de fleste behov inden for klatring og mountaineering og opnår en høj sikkerhed og stabilitet, når du bevæger dig op i højden. Se dig omkring og bestil til gode priser i Friluftslageret.

Vi forhandler belayers og descenders fra både Petzl og Black Diamond, der er blandt de førende producenter på markedet.

Descenders & rebbremser

Hvilken rebbremse skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en rebbremse, så skal du overveje dit behov i forvejen, idet de forskellige typer er beregnet til forskellige anvendelsesområder. De forskellige typer bremser er også beregnet til at samarbejde med forskellige typer og tykkelser af reb. Derudover kan du med fordel i forvejen overveje dit budget, da der er lidt prisforskel på de forskellige typer.

I sortimentet her på siden finder du selvlåsende rebbremser, ATC-bremser og GriGri samt klassiske rebbremser til HMS- og ottetalsknude.

Kend din rebbremse!

Rebbremser er essentielt sikkerhedsudstyr, når du bevæger dig op i højden. Men for at være på den sikre side, er det vigtigt, at bremserne udelukkende anvendes til det, de er designet til. Du skal derfor sætte dig godt og grundigt ind i brugen af den enkelte rebbremse, inden du tager den i brug. Læs manualen og for 100% styr på brugen for din egen sikkerheds skyld.

Dynamiske og statiske rebbremser

Der findes i udgangspunktet to typer af rebbremser med hver deres fordele og ulemper: Statiske rebbremser og dynamiske rebbremser. En statisk bremse bremser, så snart den slippes. Det giver dig og din klatremakker en ekstra høj sikkerhed, da makkeren optimalt er sikret, og du ikke risikerer at brænde hænderne, hvis uheldet skulle være ude. Til gengæld kan opbremsningen godt føles lidt brat og ubehagelig. Dynamiske bremser kan her føles mere behagelige og er samtidig nemmere at arbejde med. Men en dynamisk bremse forudsætter i endnu højere grad, at du har styr på anvendelsen. I sidste ende er det et spørgsmål om smag og temperament, og vi har gode bremser inden for begge kategorier.

Køb rebbremser og klemmer i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid bremser og klemmer fra de førende outdoor brands til gode priser, men vi har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Lige fra den ikoniske GriGri fra Petzl og hen til de mest moderne Black Diamond produkter. Gå på opdagelse i det store udvalg og skru op for sikkerheden, når du klatrer, arbejder og rappellerer. Skulle du have spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?