Produktet er tilføjet kurven

Multiværktøj

Multiværktøj

Kender du bare lidt til lommeknive og multiværktøj, så har du med sikkerhed hørt om Victorinox, Gerber og Leatherman. Disse brands er nærmest synonyme med multiværktøj og har gennem en årrække bevist, at deres produkter er både praktiske og af den højeste kvalitet.

Ud over klassiske Leatherman og sweitzerknive i alle størrelser finder du her på siden også kompakt multiværktøj fra Gerber og Opinel, som giver dig mange funktioner og meget værdi for pengene. Se dig omkring i vores sortiment af multiværktøj og find værktøj med netop de funktioner, du har behov for.

Multiværktøj
skarp pris

Leatherman

Bond
DKK 624,00
skarp pris

Leatherman

Curl
DKK 855,00
skarp pris

Leatherman

Free P2
DKK 1.204,00
skarp pris

Leatherman

Free P4
DKK 1.427,00
skarp pris

Leatherman

Rev
DKK 498,00
skarp pris

Leatherman

Skeletool
DKK 718,00
skarp pris

Leatherman

Wave Plus Black
DKK 1.034,00
skarp pris

Leatherman

Free T4
DKK 668,00

Alt i multitools til vildmarken

En god kniv og noget simpelt værktøj er et must, når du bevæger dig ind i vildmarken, og med et godt multitool får du det hele i en kompakt, let og praktisk indpakning. Multitools fås i mange størrelser og faconer, og de bedste af slagsen finder du til gode priser i Friluftslageret. Vi forhandler altid et stort udvalg af håndplukkede multitools fra de bedste brands på markedet, som er udvalgt specifikt med anvendelse af ude i det fri for øje.

Lige fra små multitools med en god kniv og det vigtigste værktøj og hen til de største Leathermans på markedet. De forskellige multitools i vores sortiment giver dig masser af funktionalitet, men også de nødvendige funktioner til en sikker og pålidelig anvendelse.

Små multitools med det vigtigste værktøj

Er du på udkig efter et lille og kompakt multitool, som alligevel giver dig en høj funktionalitet og det mest nødvendige værktøj? Så kan du med fordel se nærmere på Gerbers serie af ​​

Armbar™ multitools. Serien byder på modellerne Cork og Drive, som hver især giver dig en enhåndsbetjent klinge af høj kvalitet og et udvalg af funktioner skræddersyet til forskellige behov ude i det fri. Designet er kompakt og læner sig lidt op ad den klassiske schweizer lommekniv. Ønsker du et klassisk multitool på et mindre budget, så kan du alternativt også tage et kig på Gerber Dime, der læner sig op ad de større multitools, hvad angår designet.

Store multitools med det hele

Er du typen, der vil være forberedt på enhver eventualitet i vildmarken, og er du på udkig efter et kompakt multitool med det hele? Så er vores udvalg af store Leatherman og Victorinox multitools lige noget for dig. Leatherman Wave® Plus og Signal® samt Victorinox SwissTool III er uhyre gennemtænkte multitools, der er tidstestet og har bevist deres værd på utallige ekspeditioner, lige fra campingferier og hen til ekstreme forhold. Her bliver du virkelig dækket godt ind, hvad der angår funktionalitet og muligheder, og de forskellige multitools har samtidig en kvalitet og en holdbarhed, der gør, at de kan bruges år efter år. 

Køb multiværktøj til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret er vilde med multiværktøj af høj kvalitet. Vi forhandler derfor også kun udvalgte tools fra brands, som vi kender og stoler 100% på. Er du i tvivl om, hvilket multiværktøj du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os inden dit køb. Vores specialister har mangeårig erfaring og vil altid kunne vejlede dig med udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov. Vi ønsker god fornøjelse og mange gode oplevelser i naturen.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?