Produktet er tilføjet kurven

Tyske Petromax har været populære blandt friluftsentusiaster i en menneskealder. Ud over deres klassiske petroleumslampe producerer virksomheden også en masse lækkert udstyr til madlavning over åben ild. Tysk kvalitet i et robust og tidstestet design, der bare holder.

Petromax' oprindelige petroleumslampe blev udviklet helt tilbage i 1910, og sidenhen er der stort set ikke blevet rørt ved lampens design. I en alder af kun 21 år stiftede Jonas Taureck under et ophold i Afrika bekendtskab med petroleumslampens fremragende egenskaber og købte i en alder af 23 år rettighederne til Petromax og genoptog produktionen af lamperne.

Se dig omkring og vælg det netop udstyr, der skal ledsage dig på dit næste eventyr i naturen.

Petromax
Nyhed!
skarp pris

Petromax

Hand Coffee Grinder
DKK 363,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Indbegrebet af tysk kvalitet

Petromax er indbegrebet af tysk kvalitet. Og er du til outdoor, hygge og særligt udendørs madlavning, så har du med garanti hørt navnet Petromax før. I vores store sortiment finder du alt lige fra de legendariske Petromax dutch ovens og flagermuslamper over Petromax bålstativer og bålgryder og hen til Petromax transporttasker, handsker, håndtag og andet ekstraudstyr og reservedele. Se dig omkring og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Når madlavning bliver passion

Skal du lave mad ude i det fri, så kan du selvfølgelig pakke tasken med noget af det køkkenudstyr, du alligevel har i hjemmet. Men du vil med garanti hurtigt opleve, at du kommer til kort med almindeligt køkkenudstyr ude i naturen. I stedet bør du forkæle dig selv med noget lækkert outdoor køkkenudstyr, der vil gøre madlavningen til en fed oplevelse. Og det er her tyske Petromax kommer ind i billedet. Alt Petromax køkkenudstyr er nemlig skabt til at blive transporteret og brugt ude i det fri, med alt hvad det indebærer af slidstærke materialer og gennemtænkt design. Vælg derfor Petromax, når outdoor madlavning er din passion!

Lys natten op med en Petromax lampe

Det findes næppe noget mere hyggeligt, end når mørket falder på ude i naturen, og den helt særlige ro spreder sig i lejren. Er der tændt bål, så lyser bålet selvfølgelig i nogen grad lejren op, men en klassisk og rustik flagermuslampe kan alligevel være en rigtig god tilføjelse. Med en Petromax lampe kan du altid lyse natten op og skaber en hyggelig stemning lige der, hvor du ønsker det – uanset om du sidder ude i vildmarken eller nyder aftenen på terrassen.

Tradition møder innovation

Uanset om du køber Petromax båludstyr, en Petromax lampe eller båltilbehør, så kan du se frem til en virkelig høj kvalitet og et gennemtænkt og tidstestet design. Den tyske virksomhed trækker på en over 100-årig tradition, men følger samtidig med tidens udvikling, hvad angår funktionalitet, produktion og materialer. Petromax er kort sagt en virksomhed i konstant udvikling, men som samtidig kender og værner om sin stolte tradition.

Køb Petromax udstyr til gode priser

I Friluftslageret er vi stolte af at forhandle en bred palette af lækkert Petromax udstyr til krævende friluftsentusiaster. Vores priser på Petromax båludstyr, lamper og tilbehør er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter. Se dig omkring i vores store sortiment af Petromax udstyr og bliv klar til at gøre din næste tur ud i naturen til en uforglemmelig, hyggelig og smagfuld oplevelse. Vi ønsker god fornøjelse.  

Rengøring af Petromax dutch oven

Ofte stillede spørgsmål - Petromax

Er det første gang, du skal tænde din Petromax flagermuslampe, så skal du sørge for, ​​at regulatorpilen peger opad. Tænd dernæst lampen gennem tændingshullet og sørg for at lade nettet brænde helt af, så det bliver hvidt. Når nettet er hvidt, åbner du for tændingen og sætter ild i lampen. Lad den stå nede i 40-50 sekunder og husk at pumpe tryk i lampen, mens den opvarmer. Når lampen lyser, kan du benytte regulatoren til at regulere lysstyrken.

En dutch oven er en speciel type støbejernsgryde med låg, der er skabt til madlavning over åben ild. Petromax er blandt de førende producenter af dutch ovens, men der findes også andre brands med rigtig gode og holdbare produkter. Det smarte ved en Petromax dutch oven er, at den kan benyttes både over flammerne og i selve flammerne, hvilken gør gryden yderst anvendelig til madlavning ude i det fri. Se hele udvalget af støbejernsgryder lige her.

I Friluftslageret elsker vi støbejernsgryder, fordi de kan anvendes til alt lige fra lækre gryderetter til friskbagt brød. Muligheden for at benytte gryden både over flammerne og i flammerne hæver bare funktionaliteten yderligere. Ønsker du inspiration til velsmagende retter i dutch oven, så kan du med fordel se dig omkring i vores udvalg af kogebøger lige her.

Har du en lækker Petromax støbejernsgrydes, så er det vigtigt, at du plejer og renser den ordentligt. Du skal aldrig sætte din støbejernsgryde i opvaskemaskinen, og du skal heller ikke benytte sæbe til rengøring. I stedet skal du blot benytte varmt vand og en opvaskebørste. Herefter er det vigtigt, at gryden bliver helt tør, da der ellers kan dannes rust. Til slut skal du huske at smøre din gryde med olie, så den igen er klar til madlavning næste gang.

Skulle der mod forventning opstå problemer med dit Petromax produkt købt i Friluftslageret, kan du altid kontakte os. Er din Petromax lampe stadig dækket af garantien, sørger vi for at reparere den eller at tage kontakt til producenten.

Med en dutch oven kan du altid lave velsmagende retter ude i det fri. De klassiske dutch ovens fra Petromax er robust støbejernsgryde og en simpel pande i ét. Benyt låget til at tilberede bøffer og spejlæg, og lav velsmagende simreretter i gryden. Temperaturen i gryden kan let justeres fra lav til høj varme, alt efter hvordan du placerer gryden i eller over ilden eller i kullene. Du kan placere kul omkring gryden med lidt afstand for en lav varme eller komme dem under og over gryden for at skrue op for varmen. På denne måde kan du let følge et utal af gode opskrifter.

Direkte oversat betyder dutch oven: Hollandsk ovn. Den massive støbejernsgryde med låg og fødder er unik, men har mange ligheder med den danske stegeso. De solide materialer, designet med fødder og låg såvel som det praktiske håndtag gør dog, at dutch ovens er uovertrufne ude i det fri. Men når det så er sagt, kan du også sagtens benytte din dutch oven til at fremtrylle velsmagende simreretter i ovnen. Mulighederne er kort sagt uendelige, og du kan med fordel samle inspiration i vores udvalg af gode kogebøger

Petromax er et gammelt tysk outdoor brand, der er blevet genoplivet af den tyske outdoor-entusiast og iværksætter Jonas Taureck og konen Dr. Pia Christin. I dag er Petromax det førende brand på mange områder, herunder især båludstyr og udekøkkener. Derudover er de særligt kendt for deres unikke flagermuslamper, som brandet også tager navn efter. I Friluftslageret elsker vi tysk kvalitet, tradition og godt håndværk, og vi er derfor også glade for og stolte af at forhandle et stort udvalg af Petromax produkter. Se hele udvalget her

Er det første gang, du skal tænde din petroleumslampe, så skal du sørge for, ​​at regulatorpilen peger opad. Tænd dernæst lampen gennem tændingshullet og sørg for at lade nettet brænde helt af, så det bliver hvidt. Når nettet er hvidt, åbner du for tændingen og sætter ild i lampen. Lad den stå nede i 40-50 sekunder og husk at pumpe tryk i lampen, mens den opvarmer. Når lampen lyser, kan du benytte regulatoren til at regulere lysstyrken.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?