Produktet er tilføjet kurven

Enkeltportioner

Enkeltportioner

Planlægger du at tage på tur selv, eller har du og din rejsepartner forskellige præferencer til maden? Så er det godt, at der findes velsmagende frysetørret proviant i enkeltportioner, som let og hurtigt kan tages frem og tilberedes ved blot at tilsætte kogende vand.

Her på siden finder du et stort udvalg af velsmagende mad fra hele verden, som er super let og praktisk at have med. Der findes virkelig frysetørret proviant for enhver smag, og med de lækre retter fra Forestia, Trek 'N Eat og Travellunch kan du altid spise lækker mad med verdens bedste udsigt. Se dig omkring og få bestilt provianten til turen i Friluftslageret.

Enkeltportioner
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Få ekstra power til dine aktiviteter

Når sulten melder sig efter en lang dag på fjeldet, er det vigtigt med et velsmagende måltid, så du kan få ladet batterierne op til nye aktiviteter. Her på siden finder du derfor også et udvalg af nærende og lækker mad, der er både nem og hurtig at tilberede. Sortimentet af frysetørret mad byder på masser af klassiske pasta- og risretter såvel som retter med kartofler og bønner samt velsmagende desserter. Se dig omkring i det store udvalg og skru op for de gode smagsoplevelser på turen med udvalget af frysetørret mad her på siden.

Lækker frysetørret mad til én person

Nogle gange kan det virke som meget arbejde at lave mad til en enkelt person, men det er bestemt ikke tilfældet med udvalget af proviant her på siden. Det er dejligt let at købe mad i enkeltportioner, og de lækre retter i vores sortiment kan tilberedes på ingen tid. Både arbejde og rengøring er minimal og smagsoplevelsen stor. Det eneste problem bliver at vælge lige netop, hvilke lækre retter du skal forkæles med på dit næste outdoor eventyr.

Køb proviant til gode priser i Friluftslageret

Lækker frysetørret proviant behøver ikke at koste en bondegård. Med vores store udvalg af frysetørret mad til gode priser kan du spise godt hver dag og nyde alverdens lækre retter med verdens bedste udsigt. Vi håber, du finder lige netop dine yndlingsretter i vores udvalg af proviant og får masser af gode smagsoplevelser på turen. God fornøjelse og god appetit.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?