Produktet er tilføjet kurven

Kalk & kalkposer

Kalk & kalkposer

Bouldering er på mange måder en fantastisk spontan og tilgængelig form for klatring. Disciplinen forudsætter nemlig hverken en masse grej eller erfaring med klatring, og så kan det for selv erfarne klatrere være fantastisk befriende at klatre helt uden akavet udstyr.

Ønsker du at prøve kræfter med bouldering, så er det første, du skal investere i noget godt kalk og en god kalkpose. Kalk og kalkposer fås i mange afskygninger og designs, og blandt de førende producenter af begge dele er Black Diamond. Se dig omkring i vores sortiment af kalk og kalkposer her på siden og find den rette variant til netop dit behov.

Kalk & kalkposer

Klatre-kalk fra Black Diamond

I Friluftslageret forhandler vi et udvalg af flydende og pulverformet kalk fra Black Diamond. Black Diamond er et af de førende brands inden for outdoor, mountaineering og klatring, og deres kalk er velegnet til nybegyndere såvel som professionelle. Black Diamond fremstiller højteknologiske specialprodukter, der vil give dig det bedst mulige grip og den bedst mulige klatreoplevelse. Du har valget mellem Pure Gold, Liquid Black Gold og Liquid White Gold til skarpe priser og med hurtig levering. Se dig omkring og kom i gang med din bestilling.

Kalkpose til klatring

Har du fundet din foretrukne klatrekalk, så har du behov for en praktisk og robust kalkpose til at transportere og opbevare den. I Friluftslageret er vi leveringsdygtige på Black Diamond kalkposer i alle farver, designs og størrelser. Lige fra den lille Mondito Chalk Pot over de populære Mojo kalkposer og hen til den store Mondo Chalk Pot. Hos os finder du en god kalkpose til ethvert behov og inden for ethvert budget til både bouldering og rebklatring.

Derfor har du brug for kalk til klatring

Uanset om du skal op af en klatrevæg eller en klippeside, så har du brug for et godt greb. Desværre har hænderne det med at blive fugtige, når du er aktiv og begynder at svede. Og det passer rigtig dårligt sammen med et godt og solidt greb. Kalk er kort sagt et super effektivt virkemiddel mod svedige håndflader. Kalk er derfor også populært til vægtløftning og andre sportsgrene, hvor et godt og solidt greb er afgørende.

Køb kalk og kalkposer til klatring til gode priser

I Friluftslageret elsker vi klatring, og vi elsker derfor også klatregrej af højeste kvalitet. Med kalk og kalkposer fra Black Diamond er du godt rustet til udfordrende oplevelser i højden. Hos Black Diamond får du kort sagt en kvalitet, der er til at stole på, så du kan koncentrere dig 100% om at nyde din yndlingssport fuldt ud. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til dit næste klatreeventyr i Friluftslageret. Vi ser frem til at modtage din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?