Produktet er tilføjet kurven

Outdoorbukser

Outdoorbukser

Uanset om du skal ud at vandre, på fisketur eller bare rejse med en fremragende komfort omkring benene - med et par gode vandrebukser er du dækket godt ind. Trekkingbukser er, som navnet antyder, designet til trekking- og vandreture, men de robuste bukser gør sig også godt til mange andre outdoor aktiviteter, hvor du har behov for slidstærke, åndbare bukser.

I vores sortiment af outdoorbukser finder du mange gode modeller i forskellige designs fra nogle af de førende outdoor brands på markedet.  Se dig omkring og find den perfekte model til dit næste eventyr blandt brands som Fjällräven, Haglöfs, Lundhags og Black Yak.

Outdoorbukser
skarp pris

Klättermusen

Alfhild Pants
DKK 1.167,00
skarp pris

Klättermusen

Gefjon 2.0 Pants
DKK 1.286,00
skarp pris

Klättermusen

Hermod Pants
DKK 1.364,00
skarp pris

Fjällräven

Keb Trousers
DKK 1.464,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Outdoor bukser til damer og herrer

Er du på udkig efter slidstærke og behagelige bukser til dine outdoor eventyr, så kan du med fordel se dig omkring i det store udvalg af outdoor bukser her på siden. Outdoor bukser er skabt til eventyr i vildmarken og kombinerer en høj slidstyrke med en god åndbarhed og komfort. I vores sortiment af outdoor bukser finder du masser af gode modeller til både damer og herrer, så hele familien kan blive klædt godt på til nye eventyr ude i det fri.

Uanset om den står på vandring, trekking eller ekspeditioner, så er du klædt godt på med et par gode outdoor bukser. I vores store sortiment finder du alt lige fra zip-off bukser over klassiske trekking- og vandrebukser og hen til komfortable smækbukser i et moderigtigt design. Smag, stil og ønsker varierer fra person til person, men i vores store udvalg af outdoor bukser finder du med garanti en god model til ethvert behov og ethvert budget.

Outdoor bukser med stretch for ekstra bevægelighed

Uanset om du skal vandre langt, sidde komfortabelt omkring bålet eller ordne telt og lejr, så er det vigtigt, at dine outdoor bukser giver dig en god bevægelighed. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af outdoor bukser med stretch til både damer og herrer. Lige fra Fjällrävens populære Abisko trekkingbukser over Black Diamonds Notion Pants og hen til Haglöfs L.I.M Fuse bukser til damer og herrer. Med udvalget af outdoor bukser med stretch her på siden bliver du klædt godt på til lange dage med masser af aktiviteter under åben himmel.

Praktiske lommer og høj funktionalitet

Outdoor bukser skal være behagelige at have på, men de skal også være praktiske med gode og sikre lommer til dine vigtigste ejendele. Det kunne for eksempel være din telefon, dit kompas, en lommekniv, eller hvad du ellers måtte have behov for at have lige ved hånden. Outdoor bukserne i vores sortiment er håndplukket for at give dig den bedst mulige funktionalitet i vildmarken. Vi har outdoor bukser med store og små lommer, almindelige lommer, lynlåslommer og velcrolommer, så dine ting ligger sikkert godt opbevaret.

Gode priser på de bedste outdoor bukser på markedet

I Friluftslageret har vi altid gode priser på outdoor grej af højeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter zip-off bukser, outdoor bukser med stretch, smækbukser eller vandrebukser af høj kvalitet, så finder du med garanti en god model i vores udvalg. Vores specialister er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan få lagt det helt rigtige i kurven. Vi håber, at du vil finde de rette outdoor bukser i vores sortiment og ser frem til at modtage din bestilling. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?