Produktet er tilføjet kurven

Klatring og klatregrej står vores hjerte meget nært. Vi er en specialbutik og de fleste af os elsker at klatre - både på klippe og på is! Derfor finder du i Friluftslageret også det rigtige klatregrej fra markedets førende producenter.

Det er ikke nemt at finde det rigtige udstyr til klatring, men gennem rigtig mange års erfaring har vi efterhånden fået sammensat et sortiment af både klatreseler, klatrereb, klatresko, karabiner og sikringer, så vi både kan hjælpe nybegynderen i klatrehallen og den entusiastiske højalpinist, der søger mod verdens højeste tinder medbringende steigeisen og isøkser.

Friluftslageret har alt til alle typer klatring!

Klatregrej
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Caritool EVO
DKK 125,00
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Caritool
DKK 71,00
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Lynx Crampon
DKK 1.862,00
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Bandi
DKK 125,00
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Corax
DKK 557,00
Nyhed!
skarp pris

Petzl

Nomic Ice Tool
DKK 2.312,00
skarp pris

Black Diamond

Venom Lt Tech
DKK 1.026,00
skarp pris

Black Diamond

Neve Pro Crampon
DKK 1.228,00
skarp pris

Black Diamond

Capitan Helmet
DKK 478,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i klatreudstyr til træer, klipper og klatrevægge

Uanset om du skal op i træer, på klipper eller klatrevægge, så har du behov for noget godt udstyr for at komme sikkert i mål. Klatring er en fantastisk aktivitet, hvor du virkelig får brugt både krop og sind. Men det er vigtigt, at sikkerheden er i orden. I vores sortiment finder du klatreudstyr til både begyndere og professionelle klatrere. Lige fra personlig udrustning og klatrereb og hen til sikringer og ups & downs. Vi har også alt inden for klatreudstyr til bouldering og isklatring. Se dig omkring og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Kom godt i gang med sportsklatring

Sportsklatring er helt klart den mest udbredte form for klatring herhjemme. Og selvom vi lever i et land uden høje bjerge, så er der gode muligheder for at dyrke sportsklatring på klatrevægge i en af de mange klatreklubber, der efterhånden findes i de fleste byer. Går du til klatring i en klub, så er der normalt klatreudstyr på stedet. Og er du nybegynder, vil du sagtens kunne starte ud med et par almindelige sportssko. Alligevel kan det være rart at investere i dine egne klatresko samt kridt og kridtpose fra starten for at komme godt i gang.

I takt med at du bliver bedre og ambitionsniveauet vokser, vil du højst sandsynligt ønske at investere i dit eget klatreudstyr, som du kender og er komfortabel med.

Professionelt klatreudstyr til træfældning

Træfældning er en opgave, der kræver stort knowhow og erfaring, når det skal gøres rigtigt og sikkert. Det er ligeledes en opgave, der forudsætter professionelt klatreudstyr af høj kvalitet. Hos os finder du alt i klatreseler, karabinhager, klatrereb, bælter og støttestropper til træfældning. Vores udvalg af klatreudstyr til træfældning er af meget høj kvalitet, så du kan klatre i trætoppe og koncentrere dig fuldt ud på arbejdsopgaven. 

Køb det bedste klatreudstyr til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid klatreudstyr fra de bedste brands til konkurrencedygtige priser. Vi forhandler professionelt klatregrej fra Black Diamond, Petzl, La Sportiva, Scarpa, Edelweiss og alle de andre store brands og har løbende gode tilbud på udvalgte produkter. Vores erfarne specialister er altid parate til at rådgive og vejlede dig inden dit køb, så du kan få lagt det rigtige klatreudstyr i kurven. Kontakt os allerede i dag og få skruet op for sikkerheden og de gode oplevelser med klatregrej af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?