Produktet er tilføjet kurven

Hjelme

Hjelme

Klatring er en fantastisk aktivitet for både krop og sjæl, men det er også en aktivitet, der byder på alvorlige risici, skulle uheldet være ude. Og selvom det er vigtigt at beskytte hele kroppen i tilfælde af styrt, så er det allervigtigst med en god og pålidelig klatrehjelm.

Her på siden finder du robuste, holdbare og komfortable klatrehjelme i forskellige størrelser og designs. Fælles for dem alle er, at de giver dig en effektiv beskyttelse mod fald og småsten ovenfra. Du har valget mellem mange gode modeller fra Petzl og Black Diamond, som er blandt de førende brands inden for klatreudstyr. Find din klatrehjelm i Friluftslageret.

skarp pris

Black Diamond

Capitan Helmet
DKK 478,00
skarp pris

Black Diamond

Vision Helmet
DKK 614,00
skarp pris

Black Diamond

Half Dome Helmet
DKK 375,00
Outlet
Spar 45%

Black Diamond

Kid's Tracer Helmet
DKK 328,00
DKK 599,-

En klatrehjelm til ethvert behov

En god klatrehjem er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr, uanset om du klatrer på klipper, klatrevægge eller bjergsider. Og selvom der generelt er rigtig god sikkerhed omkring det at klatre, så er faren for at komme alvorligt til skade på grund af nedfaldende sten faktisk lige så stor som faren ved styrt. Hjelmen beskytter dit hoved, og selvom det altid er vigtigt at undgå skader, så er det allervigtigst her. Heldigvis findes der en god klatrehjelm til ethvert behov.

Klatrehjelm til barn

I Friluftslageret forhandler vi klatrehjelme af høj kvalitet til både børn og voksne. Er du på udkig efter en god klatrehjelm til et barn, så kan du med fordel se nærmere på Petzls Kid's Picchu Helmet eller den fine Kid's Tracer Helmet fra Black Diamond. Begge klatrehjelme er yderst populære blandt nybegyndere og erfarne klatrere og giver en god beskyttelse til de yngste. I Friluftslageret forhandler vi Black Diamond og Petzl klatrehjelme til gode priser.

Det skal du være opmærksom på, når du køber klatrehjelm:

  • Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at en klatrehjelm sidder godt. Det vil sige at den sidder godt til, men uden at den strammer eller føles ubehageligt.
  • Derudover skal hjelmen være åndbar, så det ikke løber ned med sved i øjnene.
  • Sidst men ikke mindst er det altid godt med en let klatrehjelm, der ikke generer din bevægelighed og dit udsyn.

Det kan måske være fristende at købe en billig klatrehjelm, men ovenstående punkter er af stor betydning for din sikkerhed og din glæde ved at klatre. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende udvalgte klatrehjelme af høj kvalitet, der lever op til ovenstående kriterier.

Køb klatrehjelm på tilbud i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på de bedste klatrehjelme på markedet. Alle klatrehjelme i vores udvalg er nøje udvalgt for at give dig en høj komfort og den bedst mulige sikkerhed, så du kan nyde de din yndlingssport til fulde. Vi forhandler klatrehjelme fra både Petzl og Black Diamond, fordi vi kender og elsker begge brands og ved, at de står for den ypperste kvalitet. Se dig omkring i det store udvalg af klatrehjelme til damer, herrer og børn og kom i gang med din bestilling her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?