Produktet er tilføjet kurven

Quickdraws

Quickdraws

Er du på udkig efter gode, praktiske sikringer til dit næste klatre-eventyr, så er nogle quickdraws af høj kvalitet et must. En quickdraw består af en slynge samt to karabiner, én i hver ende. Karabinerne findes med forskellige lukkemekanismer og ser normalt forskellige ud, så du let kan kende forskel på de to ender, hvilket er meget vigtigt.

Når du er på udkig efter quickdraws, skal du gå efter modeller, der kan betjenes med kolde fingre. Derudover skal du sikre dig, at du vælger en model med en høj gate styrke. Her på siden har du valget mellem håndplukkede quickdraws fra Black Diamond og Petzl.

Quickdraws

Alt i quickdraws til klatring og bjergbestigning

Skal du på eventyr i bjergene, så kommer du ikke udenom nogle gode quickdraws. Quickdraws er essentielt klatre- og bjergbestigningsudstyr og bør inkluderes på pakkelisten til enhver alpin ekspedition. I Friluftslageret har vi forskellige typer quickdraws i forskellige størrelser, så du kan finde noget til enhver udfordring og ethvert behov. Skru op for sikkerheden og fleksibiliteten, når du bevæger dig op i højden og bestil her på siden.

Hvad er quickdraws?

Quickdraws består af to ikke-låsende karabinhager, der er forbundet med en bevægelig dogbone. Designet er med til at forlænge karabinhagerne ved mellemankring og reducerer rebfriktion. Quickdraws er nemme at anvende og øger din sikkerhed, idet de forhindrer karabinhagerne i at vride sig og forårsage farlige tværgående belastninger.

De bedste quickdraws til sportsklatring

Quickdraws med en dogbone på 12 cm er standarden inden for sportsklatring. I vores sortiment finder du nogle af de bedste quickdraws til sportsklatring fra amerikanske Black Diamond. Du har valget mellem de populære HotForge, HotWire og LiteWire, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser. Black Diamond er blandt de førende brands inden for klatring og mountaineering, og de forskellige 12 cm quickdraws er af højeste kvalitet.

Letvægts quickdraws i Dyneema og nylon

Uanset om du klatrer eller vandrer med oppakning, så er pakkevægt og -volumen afgørende. De forskellige quickdraws i vores sortiment er håndplukket for at give dig en høj holdbarhed og slidstyrke, men vejer minimalt. Vi forhandler gode quickdraws med dogbone af både Dyneema og nylon. Quickdraws i Dyneema er ekstremt lette og slidstærke, og samtidig er mellemstykket typisk ret smalt. De anvendes normalt af mere erfarne klatrere. Quickdraws med mellemstykke af nylon er lidt tykkere og tungere, men samtidig også mere resistente over for uv-stråling. Denne type quickdraws er særligt populære blandt begyndere.

Køb quickdraws til gode priser i Friluftslageret

Nogle gode Black Diamond quickdraws går du aldrig galt i byen med, når du skal på eventyr i højden. I Friluftslageret forhandler vi altid markedets bedste quickdraws til konkurrencedygtige priser og har løbende gode tilbud på udvalgte produkter. Vores erfarne specialister er altid parate til at rådgive og vejlede dig, så du kan få bestilt de bedste quickdraws til netop dit behov. Se dig omkring her på siden og kom i gang med din bestilling.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?