Produktet er tilføjet kurven

Seler

Seler

Skal du ud at klatre, så er nogle gode klatreseler en central del af udstyret. Selernes vigtigste funktion er selvfølgelig, at de skal bremse dig i tilfælde af fald, men derudover er det også vigtigt, at de er behagelige at have på og giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed. 

I Friluftslageret har vi et stort udvalg af klatreseler til både sports- og alpinklatring. Vores sortiment byder på mange gode modeller med forskellig polstring og justeringsmuligheder. Du er således dækket godt ind, uanset om du er på udkig efter den perfekte klatresele til dig selv eller allround seler, der vil passe godt til mange forskellige brugere.

Se dig omkring her på siden og find din nye klatresele i Friluftslageret.

Alt inden for klatreseler

Skal du på eventyr i højden Så er en god klatresele noget af det vigtigste for din sikkerhed og komfort. Vi har klatreseler til både indendørs og udendørs klatring og de fleste klatreseler kan bruges til begge ting. I Danmark er det af gode grunde mest almindeligt med vægklatring på topreb, og alle seler i vores udvalg er godkendt hertil. Men vi har også klatreseler med udstyrsløkker til mere udfordrende former for klatring med plads til både quickdraws, kiler, friends, rebbremse og låsekarabinere. Og med sikkerhed har vi også en klatresele til dig.

Petzl klatresele eller Black Diamond klatresele

Både Black Diamond og Petzl er med helt fremme, når vi taler klatregrej og høj kvalitet. Af samme grund forhandler vi i Friluftslageret også et stort udvalg af klatreseler fra netop disse to brands. Vi har Black Diamond og Petzl klatreseler til både damer og herrer og indenfor forskellige prisklasser. Om du foretrækker Petzl eller Black Diamond klatreseler er smag og behag. Alle klatreseler her på siden af nøje udvalgt og giver dig en høj kvalitet og sikkerhed.

Klatreseler til træklatring

I Danmark har vi ingen høje bjerge men vi har masser af træer og nogle gange skal træerne fældes. Klatreseler til træklatring er normalt samme type som benyttes til alpinklatring, idet behovet langt hen ad vejen er det samme. Til træklatring normalt anvende klatreseler med minimum 4 udstyrsløkker og justerbare benløkker. Det kunne fx være Black Diamond Momentum 4S Harness eller den populære Corax Harness fra Petzl.

Køb klatresele på tilbud i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på klatreseler af høj kvalitet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Vi er eksperter inden for klatring og vores erfarne medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig indeni køb. Sig dig omkring i det store udvalg og køb klatreseler af høj kvalitet til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?