Produktet er tilføjet kurven

Økser & save

Økser & save

Uanset om du skal lave din egen bivuak på farten, kløve brænde til aftenens bål eller beskære grene og buske i haven, er du med vores udvalg af praktiske økser og save rustet til enhver udfordring. Se dig omkring i vores sortiment og find dit outdoor værktøj her på siden.

I Friluftslageret forhandler vi håndplukkede økser og save fra Hultafors Tools, Helko Werk, Gerber, Opinel, Robens og andre gode outdoor brands. Fælles for alt værktøj i vores sortiment er dets praktiske og transportable design, samt at det har en kvalitet og en holdbarhed, der vil kunne ledsage dig på mange eventyr... i vildmarken eller i baghaven.

Økser & save
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Praktiske foldesave af høj kvalitet

Er du på udkig efter en kompakt sav til dine aktiviteter ude i det fri, så er en god foldesav det oplagte valg. En foldesav byder nemlig på en række fordele i forhold til en almindelig sav. Saven er både nem og sikker at transportere, og idet bladet kan foldes ind, undgår du skader. Den mere kompakte klinge gør derudover, at du nemt kan komme til. Og selvom en foldesav primært er skabt til anvendelse på farten, så kan du også sagtens anvende den hjemme i haven, når træer eller buske skal beskæres. I vores sortiment af foldesave finder du mange gode modeller i forskellige størrelser fra Silky, Herbertz, Opinel og andre gode brands.

Lette og transportable økse til dine outdoor aktiviteter

En god økse er et must, når du opholder dig ude i det fri i længere tid ad gangen. I vores sortiment finder du både små og store økser, som kan benyttes med én eller to hænder. Skal du kløve brænde eller fælde træer, så vil en tohåndsøkse normalt altid være at foretrække. Men er vægt og volumen af afgørende betydning, så kan du også med fordel se nærmere på en af de mindre økser i vores sortiment. Vi har masser af gode modeller fra Gerber, Helko Werk, Øyo og Robens, så der er noget for ethvert behov og enhver pengepung.

Køb økser og save i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på save og økser af høj kvalitet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter i vores sortiment. Er du i tvivl om, hvilket sav eller økse du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter inden dit køb og få hjælp til at lægge det rigtige i kurven. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af save og økse og håber, at du finder det rigtige produkt til netop dit behov. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?