Produktet er tilføjet kurven

Skal du ud på en længere vandretur eller et udfordrende hike, så kan det være en god ide at medbringe lidt langtidsholdbar proviant. Og selvom din mund måske ikke begynder at løbe i vand, når du læser om frysetørret mad, så kan det alligevel være overraskende velsmagende og super praktisk at have med på turen. For alt hvad du behøver er at tilsætte vand.

Her på siden og siderne herunder finder du et stort udvalg af velsmagende frysetørrede retter til turen såvel som bestik og service, så du kan komme til at nyde dit lækre måltid.

Se dig omkring og få indkøbt velsmagende proviant til en god pris i Friluftslageret. 

Proviant
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Stort udvalg af proviant og turmad

I Friluftslageret finder du masser af proviant og lækker turmad til dit næste eventyr. Lige fra velsmagende frysetørret mad og hen til kaffe, te, snacks og lækre desserter. Vores store udvalg af proviant er skabt til friluftsmennesker som dig. Maden fylder minimalt, men samtidig er der skruet max op for den gode smag. Med det store udvalg af lækre retter er det let at skabe en varierende, nærende og velsmagende menu ude i det fri. Uanset om du skal afsted en enkelt eftermiddag, eller om du tager den helt store tur ud i vildmarken.

Frysetørret mad

Frysetørret mad er hit et blandt outdoor folk, og producenter som Travellunch, Trail Organic Food og Trek’n’Eat er gået all-in på at skabe virkelig lækre retter, der er lette og hurtige at tilberede. Normalt vil du blot skulle tilsætte vand og varme retterne igennem. På denne måde kan frysetørret mad let tilberedes med en enkelt gasbrænder eller et simpelt stormkøkken. I vores sortiment finder du masser af klassiske pasta- og gryderetter såvel som kartoffelmos, risotto og asiatisk inspirerede retter, så der burde være noget for enhver smag.

Frysetørret kaffe, te og desserter

Har du en sød tand, eller ønsker du at afrunde måltidet med en god kop kaffe eller te, så er der selvfølgelig også mulighed for det. I vores sortiment af frysetørret kaffe, te og desserter finder du masser af velsmagende produkter, selv ægte barista-kaffe og te til vildmarken. Vi forhandler lækker kaffe og te fra Grower’s Cup, der giver dig en uovertruffen smag såvel som et enestående og praktisk design, der er skabt til at blive nydt i vildmarken.

Køb billig frysetørret mad på tilbud

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på frysetørret mad af højeste kvalitet. Skru op for smagsoplevelserne og skab en menu i vildmarken, der værd at se frem til. Hos os finder du også ofte frysetørret mad på tilbud, både som enkelte og dobbelte portioner. Og vi forhandler selvfølgelig også et stort udvalg af brændere og stormkøkkener, så du kan få varmet maden og få forkælet dig selv og dine rejsemakkere. Vi ønsker god fornøjelse med vores store udvalg af lækker frysetørret mad og masser af gode smagsoplevelser på turen.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?