Produktet er tilføjet kurven

Klatresko

Klatresko

Klatresko til damer og herrer

Uanset om du er til klippeklatring, bouldering eller klatrevægge, så har du behov for nogle klatresko, der giver dig et godt grip og samtidig er behagelige at have på. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af klatresko af høj kvalitet til både begyndere og viderekomne samt gode allround-modeller, der dækker det meste derimellem. Vælg mellem lækre klatresko fra bl.a. La Sportiva, Black Diamond og Scarpa og find den rigtige model til netop dit behov.

Når du køber klatresko, er det vigtigt, at skoene sidder tæt, specielt omkring storetåen, da det er her, den største belastning opstår. Dine klatresko bør derfor i udgangspunktet være en størrelse mindre end dine hverdagssko. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til dit valg.

Vi har lækre klatresko til ethvert behov

Klatring er ikke bare klatring. Kravene til dine klatresko varierer derfor også i takt med dit ambitionsniveau og underlaget, du primært klatre på. I Friluftslageret elsker vi klatring, og mange af vores kompetente medarbejdere er eksperter på området. I vores sortiment finder du lækre klatresko til ethvert behov og indenfor ethvert budget. Vi forhandler kun udvalgte modeller med en høj komfort fra brands, som vi kender og stoler 100% på. Se dig omkring i det store udvalg og find et godt tilbud på klatresko af høj kvalitet, som passer til dit behov.  

Det skal du overveje, når du køber klatresko

Skal du have fødderne i et par klatresko for første gang, så er det sjældent en specielt behagelig oplevelse. Nogle klatresko er designet med en meget stiv sål, og det giver en helt anden følelse end du måske er vant til fra dine løbe-, trekking- eller vandresko. Derudover skal klatresko sidde godt til og stramme lidt omkring foden, så du får en god føling for underlaget og kan komme til at toe- og heel-hooke effektivt. Begge dele medvirker i udgangspunktet ikke til en super komfort. Alligevel vil nogle klatresko altid have en bedre komfort end andre. Og ved at vælge klatresko af høj kvalitet får du et godt udgangspunkt.

Flad eller bananformet klatresko?

Der findes i udgangspunktet to forskellige typer klatresko: Flade klatresko, der minder mere om almindelige sko; og bananformede klatresko, der er mere aggressivt formet. Som nybegynder vil du i udgangspunktet altid vælge flade klatresko, idet bananformede klatresko kræver mere tilvænning. Af samme grund vil du også ofte “opgradere” dine klatresko efter noget tid, når dine fødder har vænnet sig til den nye oplevelse og kan komme i en smallere og mere bananformet sko. Vi anbefaler derfor altid at vælge en klatresko, der passer til dit nuværende behov frem for en for klatresko, der passer bedre til et fremtidigt behov. I takt med at dit niveau stiger, vil du alligevel have behov for at udskifte dine sko. 

Klatresko til bouldering og rebklatring

I vores sortiment finder du masser af gode klatresko til både bouldering og rebklatring. I udgangspunktet kan alle sko benyttes til begge discipliner. Men ved du i forvejen, at du primært kommer til at bruge dine klatresko til bouldering, så kan det give mening at investere i en mere aggressiv sko. Aggressive sko giver gør det nemlig nemmere at udføre de krævende hooks, som du ofte vil være ude for ved bouldering. Af samme grund giver det også god mening at presse størrelsen lidt mere, når skoene skal benyttes til bouldering. På denne måde kommer skoene til at sidde lidt strammere, men du får også en bedre kontrol.

Klatresko til damer, herrer og børn

I Friluftslageret har vi lækre klatresko til damer og herrer. Vi har klatresko i alle størrelser og med både velcro og snørebånd. Der er med andre ord en klatresko til ethvert behov og enhver præference mht. lukkemekanismen. Og med et stort udvalg af både flade og mere bananformede klatresko finder du hos os en habil sko til ethvert underlag. Sortimentet komplementeres er en række udvalgte juniorsko, så også de yngste kommer godt fra start.

Køb de bedste klatresko til børn og voksne på tilbud

Her på siden finder du altid konkurrencedygtige priser på klatresko fra de bedste brands på markedet, men vi har også løbende gode tilbud på de bedste klatresko til børn og voksne.

Har du spørgsmål vedrørende størrelse, pasform og model, eller har du bare for hjælp til din bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få lagt det rigtige i kurven og ønsker gode oplevelser i højden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?