Platypus

Meta™ Bottle + Microfilter

Prismatch Læs mere
DKK 399,-
EUR 53,44

Meta™ Bottle + Microfilter

Varenr:09912
DKK 399,-
EUR 53,44
Vælg farveBluebird Day

Beskrivelse

En rigtig smart løsning! Her har du både en praktisk og brudsikker drikkeflaske og vandrensningssystem i én og samme! Og da gennemstrømningen er på ca. 2 liter i minuttet, vil du opleve, hvor nemt og hurtigt tørsten slukkes, når vandet føres igennem filteret ved tryk på den fleksible underdel af flasken.

Meta™ Bottle + Microfilter har en kapacitet på ca. 2.000 liter, inden filteret skal skiftes, og det imødekommer både U.S. EPA drikkevandsstandarder og NSF®'s Protocol P231 ved at fjerne 99,9999% af alle bakterier og 99,9% af alle protozoer (inklusiv giardia, cryptosporidium, E. coli, salmonella og kolera), parasitter og partikler i øvrigt. Filteret renser således effektivt vandet for mikroorganismer ned til 0,2 micron (0,0002 mm).

Filteret renses under vandhanen, når du kommer hjem, og selve filteret kan nemt og hurtigt udskiftes, når det engang bliver nødvendigt. Og under transport kan flasken pakkes sammen til at fylde det halve (hvis filteret afmonteres), da hele den bløde bund af flasken kan skubbes op under låget.

Selve flasken har en volumen på ca. 1 liter og den øverste del er fremstillet af BPA- og BPS-frit plastmateriale, som ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer. Den brede åbning gør flasken nem at fylde fra søen eller vandløbet, ligesom åbningen er stor nok til isterninger.

Og så kan flasken, men IKKE selve filteret, gå i opvaskemaskinen, når du kommer hjem.

https://youtu.be/95GiS_u65Eo

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : Ø: 9,5 / H: 24 cm
Volumen : 1,0 liter
Vægt: 195 g
Polyethylene

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch