Produktet er tilføjet kurven
Sea to Summit

Comfort Deluxe S.I. Camper Van Selvoppustende Liggeunderlag

Comfort Deluxe S.I. Camper Van Selvoppustende Liggeunderlag

Varenr:64-00412
Vælg farveByron Blue

Produktegenskaber

Passer perfekt i en camper van.
10 cm. tykt skum og blød overflade for en utrolig behagelig nattesøvn.
Delta Core-V™ teknologi giver ekstra komfort og isolering til hofter og fødder
Silikoneprint forhindrer dit liggeunderlag i at skride
Multifunktionsventiler til hurtig og nem oppustning, tømning og finjustering af lufttrykket
PillowLock™ -paneler, der fikserer din Aeros Pillow fra Sea to Summit

Beskrivelse

Forestil dig et kæmpe liggeunderlag, som er så komfortabelt, at du glemmer, at du ikke sover i din seng derhjemme! De helt vertikale sider på 10 cm. i højden afstedkommer et helt fladt og reelt liggeareal på hele 201 x 115 cm. så i kombination med den høje R-værdi (læs: De meget fine isolerende egenskaber) er dette det oplagte liggeunderlag til både shelter-turene året rundt og i autocamperen på de lange ferier.

Australske Sea to Summit laver markedets mest innovative oppustelige liggeunderlag, så det er ingen overraskelse, at deres selvoppustende liggeunderlag også er noget udover det sædvanlige!

Sea to Summit hævder ikke at have genopfundet det selvoppustende liggeunderlag, de har blot med deres egen know-how tilført den ekstra ekspertise, som skal til for at skabe et række pålidelige og gennemførte underlag. Og dette vidunderlige Comfort Deluxe S.I. Camper Van Selvoppustende Liggeunderlag er et helt fantastisk liggeunderlag, som tager kampen op med de bedste og tykkeste fra bl.a. Therm-A-Rest!

Oversiden på dette luksusunderlag er af en blød, slidstærk og strækbar 30 Denier Stretch Knit, som er fantastisk behagelig og som får underlaget til at forme sig fuldstændigt efter kroppens konturer, medens undersiden af en robust men meget smidig 75 Denier Polyester er lamineret til den særlige skumkerne, hvor Sea to Summit enten benytter sig af deres egen Delta Core-V Technology eller som på dette underlag en Delta Core Technology, der består af særlige V-udskæringer på tværs i selve skumkernen, som øger luftindtaget, giver god støtte og minimerer pakkevolumen. Her har man så har sørget for, at den øverste skumvæg ind mod kroppen er tykkest for at tilgodese komforten og de isolerende egenskaber. Indvendigt er underlaget belagt med en antibakterielt behandlet TPU-coating.

Noget andet, der adskiller Sea to Summit fra de øvrige producenter, er de særlige multifunktionelle ventiler med envejs membran, som gør det nemt og hurtigt at give underlaget det sidste pust, da man ikke skal holde underlaget for munden mellem pustene, ligesom en efterfølgende finjustering af hårdheden er meget nem at udføre. Og når så hele ventilen åbnes og vendes om, er det lynhurtigt at tømme underlaget for luft - og det fungerer bare, for luften kan så ikke komme ind i skummet igen pga. envejsprincippet!

Comfort Deluxe S.I. Camper Van Selvoppustende Liggeunderlag er som nævnt hele 201 cm. langt og 115 cm. bredt og har en tykkelse på hele 10 cm. Og så leveres underlaget med både pakkepose og reparationssæt, hvis uheldet skulle være ude.

Og således er Comfort Deluxe S.I. Camper Van Selvoppustende Liggeunderlag helt oplagt at bruge som transportabel luksusseng til både van-livet og bilferien.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 10 cm
Længde: 201 cm
Bredde: 115 cm
Pakkevolumen, diameter: 30 cm
Pakkevolumen, længde: 60 cm
Fyld: Skum
R-værdi, kategori: 5,5+
Type: Selvoppustende
R-værdi: 6,5
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 3 + kg
Vægt: 3650 g
Overside:
30 D Stretch Knit
Bund:
75 D Polyester
Fyld: Delta Core-V™ Technology

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?