Vælg farve Deep Blue
Lundhags

Ymse 24

Prismatch Læs mere
DKK 699,- DKK 899,-
EUR 93,62 EUR 120,41

Ymse 24

Varenr:1249006
DKK 699,- DKK 899,-
EUR 93,62 EUR 120,41
Vælg farveDeep Blue

Beskrivelse

Ja, den ligner en model fra et andet svensk firma, men denne Ymse 24 fra Lundhags er med sine 24 liter noget mere rummelig, end Totepack-familien fra Fjällräven. Og så er Ymse 24 i det hele taget faktisk lidt mere gennemført, da den er udstyret med flere lommer, bl.a. velpolstrede lommer til både den store laptop og iPad'en, så de ikke lider skade, når du pendler til og fra arbejde eller studie.

Men helt som Totepack-modellerne kan Ymse 24 både bruges som skuldertaske, som bæretaske eller som rygsæk, da to af remmene med selvlåsende metalspænder kan reguleres i længden, så den passer til den enkeltes behov. Alternativt kan tasken blot transporteres ved hjælp af de forstærkede bærehåndtag øverst.

Lundhags Ymse 24 er fremstillet af en ekstra kraftig og miljøvenlig LPC® (Lundhags Poly Cotton), der nærmest minder om en slidstærk kanvas, som er sammensat af 65% genindvundet polyester og 35% organisk bomuld. Materialet har på bagsiden fået en krydsforbundet PU-coating, så det modstår et vandsøjletryk på >1.500 mm, så tasken også kan bruges i dårligt vejr. Alle spænder og lukninger er selvfølgelig af en robust letmetal, der bare holder til det hele!

Ymse 24 entreres gennem en fiks knaplukning og en robust lynlåsåbning, der giver adgang til det store hovedrum, som indeholder førnævnte lommer til både computer og iPad foruden en lynlåslomme med nøglekarabin og med plads til de værdier man nemt skal kunne komme til.

På fronten er der fundet plads til yderligere en ganske rummelig lynlåslomme til alle de sager, man vil have nem og hurtig adgang til.

En populær og meget alsidig taske, som kan bruges til alle hverdagens gøremål.

We have seen the seasons change for almost 80 years. We know that the Nordic climate puts high demands on our products. Our jackets and pants have endured wear from rocks and frozen crust. During winter, spring, summer, fall and everything in between. We know what works and what doesn't. Each seam and every part has a function, and all details serve a purpose. Just like in nature. We know what it takes to experience nature - in any weather, all year round.
-Lundhags

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 24 liter
Bæresystem: Sling it!
Anbefalet brug: Dagtur / Studie
Vægt: 650 g
Polycotton®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

JAKKER - MÆND

Luft

BUKSER - MÆND

Luft

JAKKER - KVINDER

Luft

BUKSER - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

Kilde: Lundhags

Lagerstatus

Prismatch