Produktet er tilføjet kurven
Bushmen

Ultralight Hammock

Prismatch Læs mere
DKK 699,-
EUR 93,62

Ultralight Hammock

Varenr:BU ULHA DOL
DKK 699,-
EUR 93,62
Vælg farveDark Olive

Beskrivelse

NB! Ophængningsremme som fx Easy Tree Huggers eller Ultralight Hammock Suspension System skal tilkøbes!

Ja, det er lige, hvad der - Ultralight Hammock fra Bushmen er en ultralet hængekøje, som med sine blot 150 gram gør den til markedets letteste full-size hængekøje på 3 x 1,45 meter. Dette er altså hængekøjen til den vægtorienterede, hvor kun det letteste er let nok!

Ultralight Hammock er fremstillet af en meget let og stærk mikro-ripstop 15 Denier nylon, som både er åndbar og behagelig at røre ved, så køjen også er rar at ligge i. Den grønne farve blender fint ind i de nturlige omgivelser, og så er hængekøjen testet til at kunne klare belastninger op til 130 kg, så den holder altså til lidt af hvert.

Ultralight Hammock leveres med 2 stk. 3 mm. Dyneema-snore, som hver er udstyret med et virkelig smart opstramningssystem. Disse såkaldte Whoopie-slynger gør det nemt og hurtigt at hænge køjen op og efterfølgende justere hængekøjens position.

Endvidere medfølger der en justerbar opspændingssnor eller ridgeline til montering henover hængekøjen til fx myggenet, tarp eller til fastgørelse af den medfølgende mesh-pose, så du har nem og hurtig adgang til de vigtigste småting. Denne luftige og ekstra rummelige netpose, som i øvrigt også kan fastgøres i en lille løkke på siden af hængekøjen, tjener desuden som luftig pakkepose til hængekøje, opspændingssnor og de to Whoopie-slynger, hvis forholdene gør, at du må pakke en fugtig hængekøje sammen.

Som udgangspunkt er Ultralight Hammock pakket i den integrerede Bishop Bag, hvor løkken til hængekøjen er nem tilgængelig gennem de forstærkede hul i bunden af posen. Når denne løkke er fastgjort, trækkes hængekøjen hurtigt og intuitivt ud af pakkeposen, ligesom den er nem at pakke sammen igen. I bunden af ​​pakkeposen er der en ekstra løkke, som kan bruges til ophængning med fx en udstyrskarabin, så hængekøjen ikke lige bliver væk.

Og sammenpakket fylder Bushmen Ultralight Hammock altså kun 15 x 5,5 cm!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 300 cm
Bredde: 145 cm
Pakkevolumen, diameter: 5,5 cm
Pakkevolumen, længde: 15 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 150 g
15 D Nylon Ripstop

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch