Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 20%
Vælg farve Green
Robens

Trail Tarp 2.5 x 1.8 m

Prismatch Læs mere
DKK 399,- DKK 499,-
EUR 53,44 EUR 66,83

Trail Tarp 2.5 x 1.8 m

Varenr:130322
DKK 399,- DKK 499,-
EUR 53,44 EUR 66,83
Vælg farveGreen

Produktegenskaber

Alsidig, hurtigt opslået overdækning
Vandtæt HydroTex™ HD RS
Vejer kun 0,6 kg med pakkepose
Kan bruges alene eller sammen med et telt

Beskrivelse

NB! Tarpstænger skal tilkøbes.

Brugen af tarps bliver mere og mere populær. Både som samlingssted for en lille gruppe, men også som forlænger overdække over dit telt, hvis du ønsker at øge det overdækkede areal i lejren. Udformningen af denne tarp gør det muligt at rejse den på en række forskellige måder.

Men også hvis du ikke mener at have behov for et decideret telt, men stadig ønsker den fornødne beskyttelse mod let regn og dug, er denne kompakte Trail Tarp 2.5 x 1.8 m fra Robens det perfekte valg. I den medfølgende pakkepose fylder den ikke meget at medbringe og vejer med sine ca. 600 gram ganske lidt. 

Perfekt til rejser under varmere himmelstrøg, når der skal laves svalende skygge eller blot til alsidigt brug herhjemme i Skandinavien under forskellige vejrlig. Alternativt kan det selvfølgelig som nævnt bruges som et ekstra shelter ved siden af eller i forlængelse af det eksisterende telt eller som et socialt mødested mellem flere telte, hvor man kan mødes og drøfte dagens såvel som morgendagens eventyr uden at skulle bekymre sig om vejret - med mindre det stormer en halv pelikan, forstås.

Trail Tarp 2.5 x 1.8 m er fremstillet af Robens eget HydroTex™ HD RS, som er en slidstærk 75 Denier ripstop-polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 5.000 mm, og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærket.

I de forstærkede metaløjer er det muligt at fast gøre ekstra tarpstænger, vandrestave eller en tilsnittet kæp, hvis det er nødvendigt. I nogle af de øvrige øjer er der fastgjort de medfølgende barduner og bardunstrammere, så tarpen står spændt godt op, når vinden hyler i trætoppene.

En meget alsidig og praktisk tarp, som kan bruges til rigtig mange formål.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal fikseringspunkter: 12
Vandsøjletryk, oversejl : 5000 mm
Længde: 250 cm
Bredde: 180 cm
Pakkevolumen, diameter: 9 cm
Pakkevolumen, længde: 44 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 600 g
Materiale:
HydroTex HD RS
Materiale:
75 D 190T Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch