Produktet er tilføjet kurven
Robens

Trace Hammock Set

Prismatch Læs mere
DKK 379,-
EUR 50,76

Trace Hammock Set

Varenr:490068
DKK 379,-
EUR 50,76
Vælg farveEarth/Olive

Beskrivelse

Et komplet hængekøjesæt i en fantastisk god og gennemført kvalitet og til en meget rimelig pris! Det er kendetegnene for dette Trace Hammock Set fra danske Robens.

Det både lette og meget kompakte Trace Hammock Set består af både ophængningsremme, karabiner og en robust hængekøje af 210T Nylon, hvoraf de 40% i øvrigt består af genindvundet nylon. Hængekøjen måler 300 x 140 cm. og er godkendt til en belastning op til 200 kg, så den holder til lidt af hvert.

Med køjen følger som nævnt et sæt karabiner og et sæt meget stærke daisy chains, som er et par nylonstropper med flere fastsyede løkker, så længden mellem de to ophængningspunkter hurtigt kan justeres, så det passer. Du mangler bare et par træer, og så kan du lægge dig til rette.

Robens Trace Hammock Set leveres i praktisk transportpose, hvor stropperne på posen kan bruges til ophængning. Disse stropper er i øvrigt reflekterende, så hængekøjen er synlig i nattemørket, ligesom stropperne gør det nemt at fastgøre hængekøjen uden på rygsækken.

Robens Trace Hammock Set er bare den perfekte løsning, når der skal overnattes på alle de små eventyr. Men brug den selvfølgelig også gerne hjemme i haven, når der skal slappes af i skyggen en varm sommerdag.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 300 cm
Bredde: 140 cm
Pakkevolumen, diameter: 13 cm
Pakkevolumen, længde: 27 cm
Maks belastning : 200 kg
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 850 g
60% 210T Nylon
40% Recycled Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch