Bushmen

Thermo Blanket

Prismatch Læs mere
DKK 499,-
EUR 66,83

Thermo Blanket

Varenr:BU THBKET OLV
DKK 499,-
EUR 66,83
Vælg farveOlive

Beskrivelse

Dette Thermo Blanket fra Bushmen er én af de mest universelle løsninger, der både giver beskyttelse mod kulde og vand. Det tilsyneladende enkle snit gemmer på en række virkelig smarte løsninger, der øger tæppets varmeisolerende egenskaber og dermed udvider dets funktionalitet.

Thermo Blanket består af en vandtæt og let åndbar rip-stop polyester, som på indersiden er belagt med en varmereflekterende sølvfolie og indvendigt beklædt med en blød og lækker fleece for maksimal komfort og varme. Og takket være kombinationen af den ​​isolerende fleece og den varmereflekterende folie er de varmeisolerende egenskaber ca. 30% bedre end på de løsninger, hvor man udelader det lag, der reflekterer varmestrålingen.

Bushmen Thermo Blanket er skåret med en rektangulær form, som måler 2 x 1,4 meter og som er udstyret med otte plastikringe, der er fastgjort på hjørnerne og ned ad de længste sider. Midt på én af disse langsider er der fastgjort en behagelig hætte, mens de kortere sider er udstyret med sammensnøringsmuligheder.

Thermo Blanket leveres med to elastiske strammere, to minikarabiner og en transportpose. Dette giver dig mulighed for blandt andet at bruge Thermo Blanket som poncho, hvor du blot trækker hætten over hovedet, og så er du klar og beskyttet mod både regn og kulde.

Ponchoen vil lægge sig naturligt ind over dine skuldre, og for yderligere beskyttelse mod kulde kan du fastgøre begge sider af ponchoen foran dig ved hjælp af de medfølgende elastikstrammere og de to mini karabinhager. Dette er en god løsning, når du fx sidder i lejren eller tidligt om morgenen må op og ud for at forrette din nødtørft.

Tæppet vil også fungere som et lunt tresæsoners undertæppe til din hængekøje, hvor det vil yde ekstra beskyttelse mod kulde, vind og regn. Og takket være de medfølgende elastikstrammere er det meget nemt at bruge. Med den isolerende fleece vendt op mod hængekøjen fastgør du blot elastikstrammere med de fastgjorte minikarabiner i hvert hjørne af tæppet og finjusterer positionen med de førnævnte sammensnøringer på tæppets korte sider.

Og når Thermo Blanket bruges som sådan et undertæppe, vil hætten nu fungere som en praktisk lomme til alle de ting, som du lige ønsker at have ved hånden.

Men brug også Bushmen Thermo Blanket som et lækkert picnic-tæppe, hvor du naturligvis placerer den vandtætte side på jorden, så har du et både behageligt og lunt tæppe, hvor dine børn kan lege, og du eller din hund kan slappe af og tage en lur (hvis børnene tillader det).

Men Thermo Blanket tjener faktisk også som bivy-cover eller nødsovepose, hvor den vil udgøre et ekstra toplag til din sovepose, som både beskytter mod regn og som giver ekstra isolering. Brug den ene del af tæppet omkring fødderne og brug det resterende som tæppe omkring kroppen.

For at undgå, at tæppet glider af den glatte sovepose, kan du placere de elastiske strammere under liggeunderlaget og fastgøre dem på plastikringene på tæppets kanter. Så uanset, hvor uroligt du ligger, vil tæppet blive liggende, hvor det skal.

Endelig kan du selvfølgelig også bare bruge Thermo Blanket som en lun overtrækskvilt til din hængekøje. Da Thermo Blanket er temmelig bredt, kan det faktisk dække to personer.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 200 cm
Bredde: 140 cm
Pakkevolumen, højde: 14 cm
Pakkevolumen, længde: 40 cm
Pakkevolumen, bredde: 14 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 750 g
Ripstop Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch