Stanley

The Quick-Flip Water Bottle .47L

Prismatch Læs mere
DKK 219,-
EUR 29,33

The Quick-Flip Water Bottle .47L

Varenr:46-014606
DKK 219,-
EUR 29,33
Vælg farveCharcoal

Beskrivelse

Hvis du er typen, der ikke bryder dig om at drikke af plasticflasker, fordi indholdet ikke holdes køligt længe nok (eller på grund af de miljømæssige hensyn), er denne The Quick-Flip Water Bottle .47L fra Stanley det helt rigtige valg.

The Quick-Flip Water Bottle .47L er nemlig et virkelig, virkelig lækkert termokrus eller -flaske, som er fremstillet af pulverlakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med vakuum mellem de to vægge og med pakningssikret skruelåg af BPA-frit polycarbonat. Og så er flasken selvfølgelig lavet med en diameter, som passer perfekt ned i bilens kopholder.

Ved at løsne sikkerhedslåsen på kanten af låget - og efterfølgende trykke på en tangent på siden af låget - åbnes det fjederudløste låg, og der kan drikkes. Når låget atter klikkes på, sikrer en kraftig silikonepakning i låget for, at låget lukker helt tæt, så indholdet ikke løber ud i tasken eller i bilen.

Den medbragte drik holdes kølig i op til 7 timer (eller varmt i 5 timer), så du også har koldt at drikke på de lange ture i det fri.

Stanley The Quick-Flip Water Bottle .47L er forsynet med praktisk fingergreb, som også kan bruges til fx fastgørelse af flasken udenpå din rygsæk, og så kan den naturligvis vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 0,47 liter
Diameter: 7,6 cm
Højde: 20,3 cm
Vægt: 350 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch