Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Octane/Ink Blue
Black Diamond

Pursuit 6 Waist Pack

Pursuit 6 Waist Pack

Varenr:BD680008
Vælg farveOctane/Ink Blue

Produktegenskaber

Bæredygtighed i fokus - 100% genanvendte materialer
Custom BD Continuous Fit™ hoftebælte sikrer sømløs komfort på farten
Åndbart bagpanel for optimal fugtstyring
On-the-go sideadgang til vandflaskelommer
Lynlåslomme på fronten og vandresistent lynlås til hovedrummet
En indvendig lynlåslomme med nøglekarabin

Beskrivelse

En fantastisk velsiddende bæltetaske, som bliver siddende, hvor den skal!

Normalt kan det være svært at hidse sig op over en bæltetaske, men når Black Diamond nu udvikler en model som denne gennemførte Pursuit 6 Waist Pack er det svært ikke at lade sig begejstre af en så velsiddende bæltetaske!

Og en bæltetaske som denne er et ganske vidunderligt alternativ til en lille rygsæk på de korte dagture, blot medbringende det mest nødvendige i form af mad og drikke og måske en ekstra trøje eller en kompakt regnjakke. Bæltetasken giver bedre bevægelsesfrihed og man slipper for den svedige ryg og skuldre.

Pursuit 6 Waist Pack er fremstillet i en smidig og let, men særdeles slidstærk og vejresistent vævning af et 100% genindvundet materiale. Når det regner meget, kan der naturligvis trænge lidt vand ind ved lynlåsene, men den specielle foring yder faktisk en meget stor vandresistens i tekstilet.

Pursuit 6 Waist Pack sidder rigtig godt ind mod ryggen, hvilket skyldes Black Diamonds nyudviklede og sømløse Custom BD Continuous Fit, som består af et velpolstret panel af termoformet skum, hvor de indlagte kanaler og perforeringer dels øger ventilationen og dels effektivt bortleder regnvandet. Samme type skum er anvendt på hoftebæltet, og både bagstykke og det velformede hoftebælte er foret med Contact Air Mesh Eco.

Det brede og velpolstrede hoftebælte strammes sammen ved hjælp af en særlig udveksling på hver side. Denne sammenlukning sikrer en mere ensartet belastning på hoftepartiet og kræver langt færre kræfter at stramme ordentligt til. De medbragte drikkeflasker (medfølger ikke) fastgøres i sidelommerne af stretch og fikseres effektivt med en elastisk snorelukning.

Black Diamond Pursuit 6 Waist Pack indeholder et hovedrum på ca. 6 liter, som entreres gennem en tovejs lynlås, og på fronten er der fundet plads til en mindre og ligeledes lynlåslukket lomme til de småting, man hurtigt skal kunne komme til. I hovedrummet findes en praktisk lynlåslomme til værdierne og en lille karabin til nøglerne, og det reflekterende panel øger sikkerheden i mørket.

En superlækker og yderst velsiddende bæltetaske med mange fine detaljer!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Sidelommer: Ja
Volumen: 6 liter
Bæresystem: BD Continuous Fit Harness
Vægt: 227 g
Materiale:
100% Genbrugsmateriale

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?