Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 22%
Vælg farve Black/Orange
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Scarpa

Phantom 6000

Prismatch Læs mere
DKK 4.599,- DKK 5.899,-
EUR 615,98 EUR 790,09

Phantom 6000

Varenr:874085000012AH
DKK 4.599,- DKK 5.899,-
EUR 615,98 EUR 790,09
Vælg farveBlack/Orange
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Når det kommer til den mere krævende bestigning af bjerge mellem 6.000 og 7.000 meter eller generel isklatring på de koldeste vinterdage, er det meget svært at komme udenom denne Phantom 6000 fra italienske Scarpa.

Scarpa Phantom 6000 er en meget strømlinet, let og alligevel utrolig varm alpinstøvle, der giver brugeren en følelse af fuld kontrol og en høj grad af præcision under den mest krævende alpinklatring.

Typisk for en alpinstøvle af denne type, byder Phantom 6000 på en dobbeltkonstruktion med udtagelig inderstøvle, hvilket gør det muligt at lave en meget let støvle i forhold til varmekapaciteten. Yderstøvlen er fremstillet med helstøbt kant af slidstærkt TPU, som er et termoplastisk PU-materiale, der giver god beskyttelse mod skarpe is- og klippekanter. Den tilpas høje gaiter, som lukker godt af mod is, sne og fygning, er sammensat af forskellige materialer, afhængigt af placering og belastningsgrad. Indvendigt, hvor risikoen for mødet med et par skarpe steigeisen er størst, er gaiteren fremstillet af et uhyre slidstærkt Super Fabric, medens ydersiden af gaiteren nederst er af et særligt KCN Tech-materiale, der består af en nøje afstemt blanding af Kevlar® og Cordura® -nylon. Den øverste del af gaiteren er så af et ekstra smidigt Schoeller® S-Tech™ Fabric, som er et strækbart, meget slidstærkt og vejrresistent materiale.   

Yderstøvlen er foret med en 3 mm. EVA-skum, som giver ekstra varme og som øger den generelle komfort. De vandtætte egenskaber sikres ved at laminere en OutDry® -membran direkte på indersiden af yderstøvlen, hvilket altså sikrer dels 100% vandtæthed, men også en meget høj grad af åndbarhed. Konstruktionen med den snoede og selvfølgelig helt vandtætte YKK® -lynlås er godt tænkt, for dels fordeles belastningen mere ensartet, ligesom den generelle komfort øges og selve åbningen af støvlen gøres større, så den er nemmere at komme i.

Anerkendte Vibram® har udviklet den særlige Zero Gravity™ -ydersål, der dels er fremstillet af ekstra slidstærkt friktionsgummi, hvor sliddet er størst, medens de knapt så udsatte områder er af en lidt blødere blanding af formpresset EVA-skum og gummi. Herved forenes den lave vægt med stor slidstyrke og god friktion på snart sagt alle typer underlag. Mellemsålen er af formstøbt EVA med to forskellige densiteter, så den rette stødabsorption og gåkomfort opnås. Og for at øge støvlens generelle torsionsstivhed og optimere kantkontrollen, er yderstøvlen på Phantom 6000 udstyret med en indlægssål, der er bygget op af flere lag kulfiber.

Den udtagelige inderstøvle er fremstillet af en 4 mm. formpresset EVA-skum, som dels giver rigtig god varme, men som også afstedkommer en meget høj grad af komfort. Den varmereflekterende aluminiumsfilm holder effektivt kulden ude, ligesom varmen fra foden holdes tilbage. Inderstøvlen er endvidere foret med en PrimaLoft® Micropile, der bidrager ekstra til varmen og sikrer den rette varmeregulering og de hurtigttørrende egenskaber.

Den smidige Velcro® -lukning sikrer en tilpas tæt pasform, både omkring foden, men også omkring anklen. Den udtagelige Altitude Footbed™ -indlægssål er fremstillet med bund af formstøbt EVA med forskellige densiteter afhængigt af, hvor belastningen er størst. Sålen er ekstra isoleret med dels en varmeregulerende Cocona® og dels en varmereflekterende aluminiumsfilm, som i høj grad nedsætter kuldegennemslaget nedefra.

Således er denne meget gennemførte, varme og meget velsiddende Scarpa Phantom 6000 et oplagt valg til den krævende alpinist, der ikke vil gå på kompromis!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 995 gram
Overdel: Thermoplastic Polyurethane (TPU)
Sål: Zero Gravity™
Lukning: YKK® Zipper
Vandtæt membran: Nej
Membran: Outdry™
Foring: PrimaLoft® Micropile
Mellemsål: Molded EVA
Vægt: 1990 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ

All SCARPA non-plastic footwear and our Alien 3.0 uses European sizing.

  • 1 Euro whole size = 6.6 mm = 0.26 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • The 30 Euro sizes below cover the same size range as 24 US sizes
  • Euro sizes provide a better, more precise fit for your intended use
  • For mountaineering boots, upsize (1/2+ sizes) depending on desired fit.

SCARPA plastic mountaineering boots are based on the UK sizing scale, which has equivalent increments to the US sizing scale.

  • 1 UK whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches

Luft

Kilde: Scarpa

Lagerstatus

Prismatch