InStock
Spar 39%
Vælg farve Charcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Compression Light Elite OTC

Prismatch Læs mere
DKK 159,- DKK 259,-
EUR 21,30 EUR 34,69

Compression Light Elite OTC

Varenr:SW004068
DKK 159,- DKK 259,-
EUR 21,30 EUR 34,69
Vælg farveCharcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Gør din rejse behagelig med denne Compression Light Elite OTC, som med sin moderate kompression på mellem 10 og 20 mmHg, den ekstra polstring under forfoden og om omkring hælen holder foden komfortabel i mange timer.

Denne velstøttende strømpe har længde til lige under knæet og er primært fremstillet i en lidt tyndere uldfrotté, bestående af 52% af SmartWools eksklusive uldkvalitet, 43% forstærkende nylon og 5% elastisk materiale, der optimerer pasformen. Det specielle elastiske panel omkring midterfoden sørger for, at strømpen bliver, hvor den skal.

Og der er selvfølgelig overhovedet ingen generende syninger, da disse for det første er meget bløde og for det andet placeret de helt rigtige steder, og Virtually Seamless™ -konstruktionen omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i fodtøjet er sublim!

Compression Light Elite OTC er en fremragende strømpe til de lange rejser eller til dig, der sidder meget ned i løbet af dagen.

Et sæt SmartWool Compression Light Elite OTC består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, hvis du kommer til at vende dem forkert!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 37 gram
Tykkelse: Tynd
Vægt: 75 g
52% SmartWool
43% Nylon
5% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER - MÆND

Luft

SOKKER - KVINDER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch